loading
Каталог
Служба підтримки
097 100-05-33
044 500-00-53
В будні з 09:00 до 20:00 На вихідних з 10:00 до 17:00 (замовлення on-line)
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
Служба підтримки
097 100-05-33
044 500-00-53
В будні з 09:00 до 20:00 На вихідних з 10:00 до 17:00 (замовлення on-line)
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
Каталог
Пошук
Корзина
Обране
Каталог
Бренди
Aereco Alfa Laval Aspen Aspira Atmic AUX Ballu Belimo Blauberg Bosch Carrier Cata Celsius Chigo Climaveneta Climtec Cooper&Hunter Daikin Danfoss Dantherm Devi Eberle Electrolux EWT Frapol (Onyx) Frico Genergy Genpower Gree Gucbir Guntner Haier Helios Hisense Hitachi Hoapp (Gree) Hutterer&Lechner GmbH Idea Invertek Irmas Jonix Leberg Lennox Lenze Lessar LG Lufberg Maico Master Microdam Midea Mitsubishi Electric Mitsubishi Heavy Mosa MYCOND Neoclima Nibe Nordis O.ERRE Olefini Olmo Ostberg Panasonic Philips RC Group Reventon Rhoss Rosenberg Ruck Sabiana Sakata Salda Sentera Siemens Soler&Palau Systemair Terneo Thermoscreens Tion Toshiba Tosot Trane Trotec UVDI Vaillant Ventoxx Vortice Vts Weger Wito York Zanussi Вентс Прана Тепломаш Термия
Блог
27 січня
4020
Ventbazar

Необхідність припливно-витяжної вентиляції у будинку

Зміст
Необхідність припливно-витяжної вентиляції у будинку
Поділитись
Facebook
Поділитись
Facebook

Необхідність припливно-витяжної вентиляції у будинку

Мріючи про власний будинок , люди мріють про дизайн екстер'єру та інтер'єру, садову ділянку, але в той час, коли здійснюється планування та проектування, не варто забувати про практичні аспекти експлуатації будинку, де система вентиляції відіграватиме величезну роль. Саме від неї залежатиме свіжість та чистота повітря, а отже, здоров'я сім'ї.

Припливно-витяжна вентиляція до приватного будинку

Навіщо приватному будинку вентиляція?

Як згадувалося вище, свіже повітря (тобто повітря без пилу, грибків, цвілі) добре впливає самопочуття і здоров'я мешканців. Якісна вентиляція не дасть зруйнувати передчасно конструкцію приватного будинку , а також предмети інтер'єру. Свіже повітря має надходити через спеціальне обладнання, а не через відкриті вікна, втрачаючи при цьому тепло та запускаючи холодне та неочищене повітря. Зупинимося докладніше на основних приміщеннях у будинку та розглянемо потребу у вентиляції.

витяжна системи вентиляції у будинку


Кухня є зоною, в якій накопичуються запахи, перероблене повітря після приготування їжі та волога пара. На кухні проводиться досить багато часу, і в деяких приватних будинках рівень вологи більший за 5 літрів/добу. Кухня відноситься до тих приміщень, в яких установка припливно-витяжної вентиляції є обов'язковою.


Санвузол
характеризується постійним підвищеним рівнем вологості, надлишком тепла. Якщо з цими факторами не боротися, то постійним атрибутом приміщення можуть стати грибки та цвіль. Рівень вологи у санвузлах житлового будинку може перевищувати 10 літрів на добу. Тут також обов'язково встановить припливно-витяжну вентиляцію.



припливно-витяжна система вентиляції в будинку

У спальні
часто відчувається проблема вологого та несвіжого повітря, при цьому у спальні люди проводять близько 8 години щодня. Уві сні людський організм виділяє приблизно 400 г вологи, через що можливе утворення конденсату в приміщенні. Також у спальні спостерігається підвищений вміст вуглекислого газу. Враховуючи, що людина уві сні не може свідомо контролювати якість повітря, у спальні рекомендують встановлення автоматичної припливно-витяжної вентиляції.

Важливою перевагою є той факт, що у будинках із встановленою системою припливно-витяжної вентиляції набагато знижується рівень забрудненості приміщень та відпадає потреба у постійних ретельних прибираннях – система виводить з будинку до 97% пилу та бруду. Використовуючи систему з рекуперацією тепла, витрати на опалення можна зменшити в 4-5 разів. 


Приклади наших робіт



{callback: 1}

Приклад та ціна технічного рішення щодо вентиляції для котеджу
Приклад та ціна технічного рішення щодо вентиляції для котеджу



Вентиляція у приватному будинку – технічні рішення
Вентиляція у приватному будинку – технічні рішення

Житловий будинок (1100м2). Система вентиляції та кондиціювання
Житловий будинок (1100 м2 ). Система вентиляції та кондиціювання

Як організувати вентиляцію у приватному будинку

вентиляція приватного будинку

Звичайно, деякі майбутні домовласники думають про те, що будинку та всім мешканцям досить застарілої вентиляційної шахти, а в санвузлі – установки пластикових сітчастих ґрат. Але така організація вентиляції просто загубить будинок і не створить якісного мікроклімату.

Оптимальним сучасним рішенням для приватного будинку вважається система припливно-витяжної вентиляції з рекуперацією тепла, тим більше тих будинків, які використовуються не як літній варіант, а для постійного проживання.

Чи можливо розібратися у сучасному вентиляційному устаткуванні самостійно? Вивчивши безліч матеріалів, інструкцій та іншої документації – можливо. Звернувшись до нас, ви суттєво заощадите свій час, мінімізуєте можливі помилки, тому пропонуємо вивчати всі питання щодо системи вентиляції разом!



Цікаві статті на подібну тему:


Як підібрати припливно-витяжну установку?

Як підібрати вентиляцію в приватний будинок

Проектування вентиляції та кондиціювання для приватного будинку


Якість повітря та вентиляція

Чому ми?

9 років досвіду в сфері ОВіК

Працюємо на принципах «win-win»

Регулярно проходимо тренінги і вкладаємо отриманий досвід у кожен проект

З нами вибір обладнання – зручний, вигідний, швидкий

Більш 400 реалізованих об'єктів

Ми створюємо мікроклімат, який подобається людям

Сертифікати і ліцензії
Дозвіл на роботи Будівельна ліцензія Офіційний дилер бренду Daikin Офіційні партнери бренду Solerpalau Офіційні партнери бренду Gree Сертифікат ВентСервіс

Міста в яких ми працюємо

  1. Київ
  2. Вінниця
  3. Кіровоград
  4. Львів
  5. Харків
  6. Полтава
  7. Сумми
  8. Дніпропетровськ
  9. Івано-Франківськ
  10. Запоріжжя
  11. Миколаїв
  12. Одеса
  13. Чернігів
  14. Чернівці
  15. Житомир
  16. Тернопіль
  17. Луцьк
  18. Рівно
  19. Хмельницький
  20. Мукачево
  21. Ужгород
У вас залишились запитання?
Замовте безкоштовно: консультацію, проектне рішення, розрахунок вартості
Надіслати
Вам була корисна ця стаття?
Так
Ні
Потрібна консультація спеціаліста?
Зв'яжіться з нами, наш спеціаліст відповість на ваші запитання
Замовити дзвінок
Ми хочемо проконсультувати вас
Обов'язкове поле
Обов'язкове поле

Підписатися на розсилку

Допомога
Допомога
Об'єкти
Рубрики
Послуги