loading
Каталог
Служба підтримки
097 100-05-33
044 500-00-53
В будні з 09:00 до 20:00 На вихідних з 10:00 до 17:00 (замовлення on-line)
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
Служба підтримки
097 100-05-33
044 500-00-53
В будні з 09:00 до 20:00 На вихідних з 10:00 до 17:00 (замовлення on-line)
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
Каталог
Пошук
Корзина
Обране
Каталог
Бренди
Aereco Alfa Laval Aspen Aspira Atmic AUX Ballu Belimo Blauberg Bosch Carrier Cata Celsius Chigo Climaveneta Climtec Cooper&Hunter Daikin Danfoss Dantherm Devi Eberle Electrolux EWT Frapol (Onyx) Frico Genergy Genpower Gree Gucbir Guntner Haier Helios Hisense Hitachi Hoapp (Gree) Hutterer&Lechner GmbH Idea Invertek Irmas Jonix Leberg Lennox Lenze Lessar LG Lufberg Maico Master Microdam Midea Mitsubishi Electric Mitsubishi Heavy Mosa MYCOND Neoclima Nibe Nordis O.ERRE Olefini Olmo Ostberg Panasonic Philips RC Group Reventon Rhoss Rosenberg Ruck Sabiana Sakata Salda Sentera Siemens Soler&Palau Systemair Terneo Thermoscreens Tion Toshiba Tosot Trane Trotec UVDI Vaillant Ventoxx Vortice Vts Weger Wito York Zanussi Вентс Прана Тепломаш Термия
Блог
27 червня
4209
Ventbazar

Вентилятори побутові канальні

Зміст
Вентилятори побутові канальні
Поділитись
Facebook
Поділитись
Facebook

Вентилятори побутові канальні

Вентилятори є головною складовою системи вентиляції. Часто саме від вентиляторів залежить якість внутрішнього повітря у приміщенні та робота системи вентиляції загалом. Канальні вентилятори вигідно відрізняються від інших видів вентиляторів, які представлені сьогодні на ринку. Щоб забезпечити хороший ефективний повітрообмін, достатньо купити побутовий вентилятор канальний. Підібрати його легко - вони бувають різних розмірів і підходять повітроводом з різними значеннями діаметра. Як та ж модель O.ERRE TB 12 підійде для встановлення у квартирі з її невеликими вимогами за розмірами, а якщо взяти моделі інших брендів, то вони підійдуть і для комерційних приміщень. Але варто звернути увагу на деякі моменти.

Купуючи, на що звернути увагу?

купить вентилятор бытовой канальный Часто люди можуть придбати трохи той канальний вентилятор через те, що їм не вистачає мінімальних знань про принципи його роботи. Насамперед, необхідно знати параметри повітроводів, і форма канального вентилятора, його габарити повинні відповідати цим значенням. Обов'язково перед покупкою необхідно ознайомитися і з правилами монтажу канального вентилятора, будь то прямокутної або круглої форми пристрій, інакше можна при установці зіпсувати більшість елементів. Про правила та нюанси процесу монтажу таких вентиляторів можна дізнатися тут .

Також слід подивитися, як розміщені лопаті крильчатки вентилятора. Якщо вони увігнуті вперед, це означає, що вентилятор буде продуктивнішим, але в той же час працюватиме шумніше. Якщо лопаті загнуті назад, рівень шуму буде значно знижений, при цьому буде помічена економія електроенергії.

Що стосується виробників, то рекомендуємо звернути увагу на такі марки вентиляторів: Soler& Palau , Systemair, Ostberg, Salda, Lessar та ін. дитина, так і до лікарні.

Види канальних вентиляторів

Всі канальні вентилятори поділяються на 3 великі групи залежно від того, який канал вони встановлені. Канали бувають круглі, прямокутні та квадратні. Відповідно такими є групи канальних вентиляторів.

Вентилятор канальний круглий побутовий має серйозну перевагу: його можна встановлювати в будь-якому положенні.Вентилятори для прямокутних каналів дозволяють регулювати потужність обертання вентилятора, а також у більшості випадків захищені від корозії та від перегріву двигуна. Квадратні канальні вентилятори можуть доповнюватися спеціальними панелями, які змінюють напрямок потоку повітря. Їх не рекомендують встановлювати, якщо в повітрі присутні агресивні гази та важкі або вибухонебезпечні суміші. Великий вибір різних видів та моделей канальних вентиляторів надає компанія Вентс, дізнатися про їхнє обладнання більше можна у статті . Їхні канальні вентилятори мають великий спроб не тільки для використання в побутових приміщеннях, але і комерційних кімнат невеликої площі, як, наприклад, модель Вентс ВК 150

бытовой канальный вентилятор 100

Для того щоб зробити правильний вибір вентилятора, і не ламати собі голову питанням, потрібен побутовий канальний вентилятор 100 або інший, рекомендуємо звернутися за професійною консультацією до фахівця. Фахівці допоможуть підібрати саме обладнання, яке підійде існуючій системі вентиляції.

Схожі на тему статті:

Вентилятори канальні в промисловій вентиляції

Прямокутні канальні вентилятори Ruck

Чому ми?

9 років досвіду в сфері ОВіК

Працюємо на принципах «win-win»

Регулярно проходимо тренінги і вкладаємо отриманий досвід у кожен проект

З нами вибір обладнання – зручний, вигідний, швидкий

Більш 400 реалізованих об'єктів

Ми створюємо мікроклімат, який подобається людям

Сертифікати і ліцензії
Дозвіл на роботи Будівельна ліцензія Офіційний дилер бренду Daikin Офіційні партнери бренду Solerpalau Офіційні партнери бренду Gree Сертифікат ВентСервіс

Міста в яких ми працюємо

  1. Київ
  2. Вінниця
  3. Кіровоград
  4. Львів
  5. Харків
  6. Полтава
  7. Сумми
  8. Дніпропетровськ
  9. Івано-Франківськ
  10. Запоріжжя
  11. Миколаїв
  12. Одеса
  13. Чернігів
  14. Чернівці
  15. Житомир
  16. Тернопіль
  17. Луцьк
  18. Рівно
  19. Хмельницький
  20. Мукачево
  21. Ужгород
У вас залишились запитання?
Замовте безкоштовно: консультацію, проектне рішення, розрахунок вартості
Надіслати
Вам була корисна ця стаття?
Так
Ні
Потрібна консультація спеціаліста?
Зв'яжіться з нами, наш спеціаліст відповість на ваші запитання
Замовити дзвінок
Ми хочемо проконсультувати вас
Обов'язкове поле
Обов'язкове поле

Підписатися на розсилку

Допомога
Допомога
Об'єкти
Рубрики
Послуги