loading
Каталог
Служба підтримки
097 100-05-33
044 500-00-53
В будні з 09:00 до 20:00 На вихідних з 10:00 до 17:00 (замовлення on-line)
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
Служба підтримки
097 100-05-33
044 500-00-53
В будні з 09:00 до 20:00 На вихідних з 10:00 до 17:00 (замовлення on-line)
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
Каталог
Пошук
Корзина
Обране
Каталог
Бренди
Aereco Alfa Laval Aspen Aspira Atmic AUX Ballu Belimo Blauberg Bosch Carrier Cata Celsius Chigo Climaveneta Climtec Cooper&Hunter Daikin Danfoss Dantherm Devi Eberle Electrolux EWT Frapol (Onyx) Frico Genergy Genpower Gree Gucbir Guntner Haier Helios Hisense Hitachi Hoapp (Gree) Hutterer&Lechner GmbH Idea Invertek Irmas Jonix Leberg Lennox Lenze Lessar LG Lufberg Maico Master Microdam Midea Mitsubishi Electric Mitsubishi Heavy Mosa MYCOND Neoclima Nibe Nordis O.ERRE Olefini Olmo Ostberg Panasonic Philips RC Group Reventon Rhoss Rosenberg Ruck Sabiana Sakata Salda Sentera Siemens Soler&Palau Systemair Terneo Thermoscreens Tion Toshiba Tosot Trane Trotec UVDI Vaillant Ventoxx Vortice Vts Weger Wito York Zanussi Вентс Прана Тепломаш Термия
Блог
26 червня
1799
Ventbazar

Рейтинг побутових рекуператорів Вибираємо найкращий

Зміст
Рейтинг побутових рекуператорів Вибираємо найкращий
Поділитись
Facebook
Поділитись
Facebook

Рейтинг побутових рекуператорів Вибираємо найкращий

Зміст:
  1. Що нового та які інноваційні розробки пропонують вітчизняні та закордонні бренди – виробники за останній рік-два?
  2. Рейтинг популярних моделей побутових рекуператорів 2020 року
  3. Висновки
Побутові рекуператори користуються зростаючим рік у рік попитом. Це найдоступніше за вартістю технічне рішення для вентиляції квартир, офісів або будинків, щоб постачати їх свіжим повітрям та позбутися підвищеної вологості, затхлого повітря або неприємних запахів. Виробники цього виду компактних припливно-витяжних установок прагнуть щоразу вдосконалити свою продукцію та зробити її більш надійною, функціональною та сучасною в управлінні.

Пропонуємо рейтинг побутових рекуператорів, підготовлений експертами Вентбазару. Бажаєте дізнатися про останні новинки та перевірені в роботі рекуператори? - Читайте далі!

Що нового та які інноваційні розробки пропонують вітчизняні та закордонні бренди – виробники за останній рік-два?

  1. Більш точно контролюється якість повітря всередині приміщень: датчиками якості повітря VOC, установки забезпечуються датчиками контролю концентрації вуглекислого газу, рівня вологості, температури та атмосферного тиску. (Приклади: PRANA ECO ENERGY та PRANA ECO LIFE).
  2. Впроваджуються сучасні системи управління з віддаленою підтримкою через Bluetooth та Wi-Fi, пропонуються мобільні програми (приклад: Blauberg Vento Expert A50-1 Pro, Прана)
  3. Вводяться системи автоматичного групового керування парами чи групами рекуператорів (приклад.
  4. Покращується коефіцієнт рекуперації (вище 90%), якість фільтрації повітря та додаються функції підігріву теплообмінника для кращого функціонування в холодну пору року. (Приклад: PRANA ECO LIFE)
  5. Якісно змінюється автоматика управління - впроваджуються гнучке регулювання швидкості EC-вентиляторів, тихі та турбо-режим, автоматичні режими з передналаштуваннями.
{callback:1}
Крім цього в умовах підвищених вимог до вентиляції приміщень в умовах епідемій вірусних захворювань, починаючи з 2020 року, дуже важливою стає відповідність рекуператорів гігієнічним нормам безпеки та наявність у продукції Гігієнічних сертифікатів (y наприклад - родукція PRANA).

Зазначимо, що рекуператори з мідними теплообмінниками відрізняються антисептичними властивостями. Мідь екологічно безпечна для здоров'я та на поверхні теплообмінника не розмножуються віруси та мікроби.

Рейтинг популярних моделей побутових рекуператорів 2020 року

Тепер зупинимося в порядку зменшення на четвірці моделей рекуператорів, що найбільше продаються в 2020 році. Всі моделі мають високий попит, відрізняються підвищеною надійністю і відносяться до різних цінових категорій.

Рекуператор Прана 150 - безперечний і перевірений лідер продажів. Рекуператор вітчизняного виробника, який завоював безліч міжнародних нагород та дипломів на виставках та форумах. Конструкція моделі передбачає зручний та не вимагає зовнішніх робіт із залученням висотників, монтаж проводиться тільки з приміщення. Продумана конструкція мідного протиточного теплообмінника, з двома одночасно працюючими на подачу та видалення повітря вентиляторами, дозволяє одним приладом забезпечувати приплив та видалення повітря 115/105 м3/год у кімнаті розміром до 60 м2.

Найменування Плюси Мінуси З пецифіка монтажу Вартість монтажу, грн
Прана 150
  • Мідний теплообмінник, що дає можливість роботи за температур нижче -10.
  • Високий ККД – вище 91%.
  • Приплив більше витяжки 115/105 м3/год.
  • Мінімальне енергоспоживання 6-32 Вт * год
  • Вбудований догрів.
  • Одночасна робота на приплив та витяжку (двох-вентиляторна схема).
  • Нова конструкція зовнішніх та внутрішніх ґрат.
  • Пульт дистанційного керування, моб. програма Prana Remote Control.
  • Європейський сертифікат якості РЄ
  • Учасник програми IQ-Energy
  • Шумний
  • На першій швидкості 36 дБ;
Буріння одного отвору діаметром 160 мм. 2500,00






BLAUBERG VENTO EXPERT A50-1 PRO є високонадійним рекуператором німецького бренду з продуктивністю 50 м3/год. До переваг моделей відносяться компактність конструкції, високоефективний надійний керамічний регенератор, з ефективною теплопередачею. Є три швидкості вентилятора, режими регенерації тепла, режим провітрювання, режим тихий – нічний та інтенсивний – за таймером.
Продумана система управління дозволяє установку цих пристроїв попарно або групами, з подачею однією групою установок свіжого повітря та видаленням відпрацьованого повітря іншою групою. Можливе встановлення декількох установок послідовно.

Найменування Плюси Мінуси Специфіка монтажу Вартість монтажу, грн
BLAUBERG VENTO EXPERT A50-1 PRO
  • Дуже тихий. На нижчій швидкості 20 дБ.
  • Керамічний регенератор тепла
  • Потужність від 3,6 Вт.
  • Високий рівень рекуперації (до 93%) Можливість роботи пари пристроїв у синхронному режимі.
  • Фільтр G3/опція F8.
  • Сертифікат ErP
  • Невелика продуктивність (у режимі рекуперації 25 м3/год).
  • Почергова робота на приплив та витяжку через 70 сек. (одно-вентиляторна схема)
  • Необхідність монтажу зовнішнього ковпака
 Буріння одного отвору діаметром 160 мм. 2500,00
До передових моделей цієї серії рекуператорів Блауберг Венто Експерт відносяться:

BLAUBERG VENTO EXPERT PLUS WI-FI ,
BLAUBERG VENTO EXPERT A50-1 W ,
BLAUBERG VENTO EXPERT PLUS . 
MITSUBISHI ELECTRIC LOSSNAY VL-100EU5-E (65 -105 м3/ч) - японська інноваційна розробка, оригінальна припливно-витяжна установка з целюлозним теплообмінником. Розміром із настінний блок кондиціонера, з двома незалежними отворами 85-90 мм у стіні для подачі та видалення повітря, ця установка втілила унікальні технологічні рішення від фахівців MITSUBISHI ELECTRIC.
Основою установки є оригінальний рекуператор LOSSNAY, що складається з целюлози, що ефективно передає тепло та вологу через стінки гофрованого теплообмінника.
Тиха та економічна робота, просте обслуговування (фільтру та теплообмінника), просте управління: ця установка – відмінний вибір для вентиляції квартир багатоповерхового будинку.
Найменування Плюси Мінуси Специфіка монтажу Вартість монтажу, грн
MITSUBISHI ELECTRIC LOSSNAY VL-100EU5-E
  • Можуть працювати понад 10 поверхи.
  • Рекуперація тепла та вологи за рахунок використання целюлозного теплообмінника.
  • Коефіцієнт утилізації тепла 70-77%.
  • Теплообмінник гасить шум.
  • Потужність 2,6 Вт.
  • Відцентровий вентилятор з достатнім напором для підключення до повітропроводу.
  • Дві швидкості вентилятора.
  • Через целюлозний теплообмінник відсутня можливість роботи нижче -7 ° C.
Буріння двох отворів діаметром 85-90 мм. 3400,00


VENTOXX CHAMPION — доступний за ціною рекуператор (60 м³/год), виконаний на основі компонентів європейського виробництва, від українського бренду, що успішно розвивається. Рекуператор працює в реверсивному режимі, можлива парна установка та керування. Установка відрізняється простою та надійною конструкцією, є фільтрація повітря, керамічний регенератор забезпечує ефективний теплообмін та високий коефіцієнт теплопередачі – 74-86 %.
Це доступне рішення для того, щоб забезпечити свіжим повітрям кімнату квартири, офіс, міні-маркет або склад площею до 25 м2. Керується пультом дистанційного керування або від настінного пульта Ventoxx Twist.

Найменування Плюси Мінуси Специфіка монтажу Вартість мотажу, грн
VENTOXX CHAMPION
  • Німецький керамічний регенератор.
  • Мізерне енергоспоживання
  • 1,6-2,6 Вт.
  • 3 швидкості вентилятора.
  • Безшумна робота – від 16 дБ.
  • Фільтр G2 та регенератор легко чистяться.
  • Ціна найдоступніша серед аналогів.
  • Сертифікати відповідності CE, ErP
  • Рекомендований попарний монтаж.
  • Бюджетний пластик. Мінімальна кількість функціоналу в автоматиці.
  • Необхідність монтажу зовнішньої кришки.
Буріння одного отвору діаметром 160 мм. 2200,00

Висновки

У нашому рейтингу відображені топові моделі, які мають постійний попит і зарекомендували себе як надійне та високоякісне вентиляційне обладнання. У каталозі Вентбазар представлені також нові моделі рекуператорів виробництва Prana (Прана), VENTS (Вентс), Blauberg, Soler&Palau, Ventoxx, Mitsubishi Electric та інших брендів. Для підбору моделі з унікальними можливостями управління, повним контролем мікроклімату або спеціальними можливостями групового монтажу звертайтеся до наших фахівців.

Експерти проектного підрозділу Ventbazar завжди підготують економічно вигідну, індивідуальну технічну пропозицію з вентиляції під ваш об'єкт, а наші досвідчені монтажні бригади допоможуть професійно та в найкоротші терміни здійснити монтаж рекуператорів та їх пусконалагодження.

Чому ми?

9 років досвіду в сфері ОВіК

Працюємо на принципах «win-win»

Регулярно проходимо тренінги і вкладаємо отриманий досвід у кожен проект

З нами вибір обладнання – зручний, вигідний, швидкий

Більш 400 реалізованих об'єктів

Ми створюємо мікроклімат, який подобається людям

Сертифікати і ліцензії
Дозвіл на роботи Будівельна ліцензія Офіційний дилер бренду Daikin Офіційні партнери бренду Solerpalau Офіційні партнери бренду Gree Сертифікат ВентСервіс

Міста в яких ми працюємо

  1. Київ
  2. Вінниця
  3. Кіровоград
  4. Львів
  5. Харків
  6. Полтава
  7. Сумми
  8. Дніпропетровськ
  9. Івано-Франківськ
  10. Запоріжжя
  11. Миколаїв
  12. Одеса
  13. Чернігів
  14. Чернівці
  15. Житомир
  16. Тернопіль
  17. Луцьк
  18. Рівно
  19. Хмельницький
  20. Мукачево
  21. Ужгород
У вас залишились запитання?
Замовте безкоштовно: консультацію, проектне рішення, розрахунок вартості
Надіслати
Вам була корисна ця стаття?
Так
Ні
Потрібна консультація спеціаліста?
Зв'яжіться з нами, наш спеціаліст відповість на ваші запитання
Замовити дзвінок
Топ продажу
5 (1)
Blauberg VENTO Expert A100-1 S10 W V.2
Німеччина / Код: 6616
Blauberg VENTO Expert A100-1 S10 W V.2
14 162 ₴
В корзину
Ми хочемо проконсультувати вас
Обов'язкове поле
Обов'язкове поле

Підписатися на розсилку

Допомога
Допомога
Об'єкти
Рубрики
Послуги