loading
Каталог
Служба підтримки
097 100-05-33
044 500-00-53
В будні з 09:00 до 20:00 На вихідних з 10:00 до 17:00 (замовлення on-line)
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
Служба підтримки
097 100-05-33
044 500-00-53
В будні з 09:00 до 20:00 На вихідних з 10:00 до 17:00 (замовлення on-line)
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
Каталог
Пошук
Корзина
Обране
Каталог
Бренди
Aereco Alfa Laval Aspen Aspira Atmic AUX Ballu Belimo Blauberg Bosch Carrier Cata Celsius Chigo Climaveneta Climtec Cooper&Hunter Daikin Danfoss Dantherm Devi Eberle Electrolux EWT Frapol (Onyx) Frico Genergy Genpower Gree Gucbir Guntner Haier Helios Hisense Hitachi Hoapp (Gree) Hutterer&Lechner GmbH Idea Invertek Irmas Jonix Leberg Lennox Lenze Lessar LG Lufberg Maico Master Microdam Midea Mitsubishi Electric Mitsubishi Heavy Mosa MYCOND Neoclima Nibe Nordis O.ERRE Olefini Olmo Ostberg Panasonic Philips RC Group Reventon Rhoss Rosenberg Ruck Sabiana Sakata Salda Sentera Siemens Soler&Palau Systemair Terneo Thermoscreens Tion Toshiba Tosot Trane Trotec UVDI Vaillant Ventoxx Vortice Vts Weger Wito York Zanussi Вентс Прана Тепломаш Термия
Блог
20 травня
2287
Ventbazar

Кондиціювання двоповерхового офісу за допомогою VRF Mitsubishi Electric

Зміст
Кондиціювання двоповерхового офісу за допомогою VRF Mitsubishi Electric
Поділитись
Facebook
Поділитись
Facebook

Кондиціювання двоповерхового офісу за допомогою VRF Mitsubishi Electric

Система кондиціювання в офісі – етапність

Об'єкт: два поверхи офісних приміщень. Київ, вулиця Лесі Українки, 23.
  Площа приміщення: 300 та 500 м 2 .

Тривалість реалізації: близько двох місяців. Тиждень на підготовку проекту; на його узгодження із Замовником та очікування правок від дизайнера знадобилося 10 днів. Решту часу було витрачено на поставку, монтаж та пусконалагоджувальні роботи обладнання.

Кількість задіяних осіб:
10 (інженер, менеджер проекту, дизайнер інтер'єру, виконроб, монтажна бригада, сервісний відділ).
Клієнт вперше звернувся до фахівців нашої компанії, поставивши завдання забезпечити кондиціювання з нуля під ключ. При цьому було застережено, щоб система кондиціонування в офісі повинна працювати на охолодження влітку – при температурі до +45°C та на обігрів приміщення в холодну пору – при температурі повітря на вулиці до -25°С.

Поставлені завдання

Проект системи кондиціювання
1. Розробити проект кондиціювання для офісу площею 300 м2 та 500 м2 . Проектні рішення погодити з дизайном інтер'єру.
2. Передбачити розрахунок системи кондиціювання на параметри: +45°C – для літа та –25°С – для зими.
3. Реалізувати монтаж та пусконалагоджувальні роботи під ключ.

Переваги приміщення

Велика площа офісних приміщень на 3-му та 4-му поверхах, які були здані після загальнобудівельних робіт. Отже, ми не були обтяжені рамками у підборі системи кондиціювання під готовий ремонт – роботи з внутрішньої обробки приміщень велися після закінчення робіт нашими фахівцями.
Рішення щодо кондиціювання для офісу
{callback:1} I – Проектний менеджер, спеціаліст з підбору системи кондиціювання та інженер зустрілися із Замовником та дизайнером для більш точного обговорення поставлених завдань, затвердження варіанта кондиціювання офісу та подальших дій з реалізації даного технічного рішення. При вирішенні подібних питань також потрібна присутність дизайнера для узгодження планів кондиціювання (з нашого боку), проекту подальшого поділу приміщення на робочі зони та зони відпочинку.
II – Наступний етап – виготовлення, закупівля та доставка на об'єкт необхідного обладнання. Монтаж системи, згідно з заздалегідь затвердженою з дизайнером приміщення схемою.

III – Заключний. Проведення пусконалагоджувальних робіт, а за місяць – перевірка справності роботи системи кондиціювання.

Обладнання

Для ефективного кондиціонування великого за площею приміщення ми вибрали VRF-систему із середньонапірними кондиціонерами канального типу від японської компанії Mitsubishi Electric.

Особливість такої багатозональної системи в тому, що до одного зовнішнього блоку можна підключити розведення більше 10 внутрішніх блоків. Дана система дозволяє прокладання довгих ділянок фреономагістралей, що дозволяє ховати зовнішні блоки в місцях, де вони не псуватимуть зовнішній вигляд фасаду будівлі. В даному випадку до трьох зовнішніх блоків було підведено 13 внутрішніх канальних блоків, які розподілялися між 3-м і 4-м поверхами. Один зовнішній блок працює на третій поверх, другий - на четвертий.
Частина кондиціонерів була захована під підвісну стелю, а решта – виведені назовні. Це передбачалося майбутньою реалізацією дизайнерського проекту для офісу у стилі ЛОФТ.
Рівномірна подача повітряних потоків здійснювалася через приховані лінійні дифузори . Вони монтувалися у виготовлені для цього об'єкта адаптери.

Чому VRF Mitsubishi Electric?

VRF Mitsubishi Electric
Ця система активно використовується фахівцями для кондиціонування приміщень, що відрізняються великою площею - офісних центрів та кількаповерхових приватних будинків.

Серед переваг ВРФ-системи проста конструкція та надійність, підтверджена роками експлуатації. До того ж, загальна система повітроводів внутрішніх блоків забезпечує ефективне підтримування заданої температури в приміщенні за умови низького рівня шуму. Останнє в свою чергу не завдає жодного дискомфорту людям, що знаходяться в приміщенні, що кондиціонується.

Якщо хочете більше дізнатися про всі особливості роботи мультизональних систем кондиціювання, ознайомтесь зі статтею ' Мультизональні системи кондиціювання VRV та VRF. Призначення та переваги '.

Результат

На підготовку та реалізацію проекту було витрачено близько двох місяців. За цей час фахівці компанії Вентбазар надали Замовнику повний спектр послуг з кондиціювання приміщень – від початкового етапу розробки та затвердження проекту до етапу монтажу багатозональної системи кондиціювання під ключ.
Кліматичне рішення
Впровадивши це рішення, Клієнт отримав: рівномірний розподіл повітря по всіх приміщеннях, низький рівень шуму, професійну систему з високою надійністю та зручним керуванням.

Відеозвіт з об'єкту

Фотозвіт

Наш об'єкт

Устаткування для кондиціювання

Монтаж повітроводів у приміщенні

ВРФ-система на об'єкті

Етапність кондиціювання в офісі

Монтаж повітроводів у приміщенні

Канальне кондиціювання офісу

Результат монтажу кондиціонування офісу під ключ

Етапність робіт під час кондиціювання офісу

Пуско-налагоджувальні роботи

Пусконалагодження системи кондиціювання офісу

Схожі статті:

Чому ми?

9 років досвіду в сфері ОВіК

Працюємо на принципах «win-win»

Регулярно проходимо тренінги і вкладаємо отриманий досвід у кожен проект

З нами вибір обладнання – зручний, вигідний, швидкий

Більш 400 реалізованих об'єктів

Ми створюємо мікроклімат, який подобається людям

Сертифікати і ліцензії
Дозвіл на роботи Будівельна ліцензія Офіційний дилер бренду Daikin Офіційні партнери бренду Solerpalau Офіційні партнери бренду Gree Сертифікат ВентСервіс

Міста в яких ми працюємо

  1. Київ
  2. Вінниця
  3. Кіровоград
  4. Львів
  5. Харків
  6. Полтава
  7. Сумми
  8. Дніпропетровськ
  9. Івано-Франківськ
  10. Запоріжжя
  11. Миколаїв
  12. Одеса
  13. Чернігів
  14. Чернівці
  15. Житомир
  16. Тернопіль
  17. Луцьк
  18. Рівно
  19. Хмельницький
  20. Мукачево
  21. Ужгород
У вас залишились запитання?
Замовте безкоштовно: консультацію, проектне рішення, розрахунок вартості
Надіслати
Вам була корисна ця стаття?
Так
Ні
Потрібна консультація спеціаліста?
Зв'яжіться з нами, наш спеціаліст відповість на ваші запитання
Замовити дзвінок
Ми хочемо проконсультувати вас
Обов'язкове поле
Обов'язкове поле

Підписатися на розсилку

Допомога
Допомога
Об'єкти
Рубрики
Послуги