loading
Каталог
Служба підтримки
097 100-05-33
044 500-00-53
В будні з 09:00 до 20:00 На вихідних з 10:00 до 17:00 (замовлення on-line)
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
Служба підтримки
097 100-05-33
044 500-00-53
В будні з 09:00 до 20:00 На вихідних з 10:00 до 17:00 (замовлення on-line)
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
Каталог
Пошук
Корзина
Обране
Каталог
Бренди
Aereco Alfa Laval Aspen Aspira Atmic AUX Ballu Belimo Blauberg Bosch Carrier Cata Celsius Chigo Climaveneta Climtec Cooper&Hunter Daikin Danfoss Dantherm Devi Eberle Electrolux EWT Frapol (Onyx) Frico Genergy Genpower Gree Gucbir Guntner Haier Helios Hisense Hitachi Hoapp (Gree) Hutterer&Lechner GmbH Idea Invertek Irmas Jonix Leberg Lennox Lenze Lessar LG Lufberg Maico Master Microdam Midea Mitsubishi Electric Mitsubishi Heavy Mosa MYCOND Neoclima Nibe Nordis O.ERRE Olefini Olmo Ostberg Panasonic Philips RC Group Reventon Rhoss Rosenberg Ruck Sabiana Sakata Salda Sentera Siemens Soler&Palau Systemair Terneo Thermoscreens Tion Toshiba Tosot Trane Trotec UVDI Vaillant Ventoxx Vortice Vts Weger Wito York Zanussi Вентс Прана Тепломаш Термия
Блог
29 грудня
2726
Ventbazar

З чого складається проект вентиляції частого будинку

Зміст
З чого складається проект вентиляції частого будинку
Поділитись
Facebook
Поділитись
Facebook

З чого складається проект вентиляції частого будинку

Готуючись до процесу будівництва заміського будинку, важливо не проґавити деякі важливі питання. Одним з таких моментів є розробка проекту вентиляції та кондиціювання приміщення . Забувши про це питання на початковому етапі, потім доводиться ускладнювати завдання фахівцям, які працюватимуть у досить обмежених умовах, щоб не порушити планування приміщень.

Правильний підхід до влаштування вентиляції забезпечить комфортне проживання у заміському будинку. Постійна притока свіжого повітря і відтік внутрішнього - створюватимуть хорошу атмосферу в будинку. Тому розпочинаємо розробку проекту системи вентиляції.

Проект вентиляційної системи

Процес створення проекту вентиляції складається з кількох етапів:

вентиляция частного дома

1. Визначення та узгодження типу вентиляції з урахуванням особливостей архітектури будівлі та побажань замовника. Найчастіше радять зупинятися на припливно-витяжній вентиляції, яка найкраще забезпечує надходження свіжого повітря та очищення внутрішнього.

2. Забезпечення руху повітря у будівлі житлового будинку. Розміщення спеціального обладнання для вентиляції та повітроводів. На цьому етапі всю вентильовану зону ділять на три частини: приплив, перетікання і витяжка. Визначаються параметри вентиляції припливу, оцінюються всі важливі фактори (інфільтрація, провітрювання, припливні клапани, вентилятори). Перетікання повітря в будівлі можна забезпечити завдяки вибору дверей з решітками в нижній частині. Витяжці слід приділити особливу увагу у зоні розміщення кухні, санвузлів та ванної кімнати.

Вентиляция частный дом 3. Розрахунок повітрообміну та підбір фахівцями повітроводів з необхідними параметрами. Як відомо, повітропроводи бувають декількох видів: прямокутними, круглими або гнучкими. Вони різні показники опору, у більшості випадків у межах однієї системи вони комбінуються.

4. Підбір додаткового обладнання та встановлення всіх складових системи.

Коли розробляти проект вентиляції?

Цілком доцільно створити проект вентиляції на етапі архітектурного планування будівлі. В цьому випадку буде можливість створити в цегляній кладці вентиляційні канали саме в тих місцях, де буде розміщена кухня, санвузол, ванна кімната. Тому варто відразу визначати, який тип вентиляції буде обраний для конкретного приватного будинку.

Якщо не буде можливості створення вентиляційних каналів у стінах приміщення, фахівці порадять використати так звані приставні шахти. Вся робота з організації вентиляції у приватному будинку має бути доручена досвідченим професіоналам, адже від проекту та його реалізації залежатиме погода у будинку та самопочуття мешканців.

Інші пропозиції тем у таких статтях:


Примусова вентиляція у приватному будинку

Мікроклімат у будівлях, збудованих у холодному кліматі


Вентиляція у приватному будинку – актуальність питання

Чому ми?

9 років досвіду в сфері ОВіК

Працюємо на принципах «win-win»

Регулярно проходимо тренінги і вкладаємо отриманий досвід у кожен проект

З нами вибір обладнання – зручний, вигідний, швидкий

Більш 400 реалізованих об'єктів

Ми створюємо мікроклімат, який подобається людям

Сертифікати і ліцензії
Дозвіл на роботи Будівельна ліцензія Офіційний дилер бренду Daikin Офіційні партнери бренду Solerpalau Офіційні партнери бренду Gree Сертифікат ВентСервіс

Міста в яких ми працюємо

  1. Київ
  2. Вінниця
  3. Кіровоград
  4. Львів
  5. Харків
  6. Полтава
  7. Сумми
  8. Дніпропетровськ
  9. Івано-Франківськ
  10. Запоріжжя
  11. Миколаїв
  12. Одеса
  13. Чернігів
  14. Чернівці
  15. Житомир
  16. Тернопіль
  17. Луцьк
  18. Рівно
  19. Хмельницький
  20. Мукачево
  21. Ужгород
У вас залишились запитання?
Замовте безкоштовно: консультацію, проектне рішення, розрахунок вартості
Надіслати
Вам була корисна ця стаття?
Так
Ні
Потрібна консультація спеціаліста?
Зв'яжіться з нами, наш спеціаліст відповість на ваші запитання
Замовити дзвінок
Ми хочемо проконсультувати вас
Обов'язкове поле
Обов'язкове поле

Підписатися на розсилку

Допомога
Допомога
Об'єкти
Рубрики
Послуги