loading
Каталог
Служба підтримки
097 100-05-33
044 500-00-53
В будні з 09:00 до 20:00 На вихідних з 10:00 до 17:00 (замовлення on-line)
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
Служба підтримки
097 100-05-33
044 500-00-53
В будні з 09:00 до 20:00 На вихідних з 10:00 до 17:00 (замовлення on-line)
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
Каталог
Пошук
Корзина
Обране
Каталог
Бренди
Aereco Alfa Laval Aspen Aspira Atmic AUX Ballu Belimo Blauberg Bosch Carrier Cata Celsius Chigo Climaveneta Climtec Cooper&Hunter Daikin Danfoss Dantherm Devi Eberle Electrolux EWT Frapol (Onyx) Frico Genergy Genpower Gree Gucbir Guntner Haier Helios Hisense Hitachi Hoapp (Gree) Hutterer&Lechner GmbH Idea Invertek Irmas Jonix Leberg Lennox Lenze Lessar LG Lufberg Maico Master Microdam Midea Mitsubishi Electric Mitsubishi Heavy Mosa MYCOND Neoclima Nibe Nordis O.ERRE Olefini Olmo Ostberg Panasonic Philips RC Group Reventon Rhoss Rosenberg Ruck Sabiana Sakata Salda Sentera Siemens Soler&Palau Systemair Terneo Thermoscreens Tion Toshiba Tosot Trane Trotec UVDI Vaillant Ventoxx Vortice Vts Weger Wito York Zanussi Вентс Прана Тепломаш Термия
Блог
3 січня
4334
Ventbazar

Навіщо вентиляція у приватному будинку?

Зміст
Навіщо вентиляція у приватному будинку?
Поділитись
Facebook
Поділитись
Facebook

Навіщо вентиляція у приватному будинку?

Раніше вентиляції в приватному будинку не приділяли стільки уваги, як це роблять зараз. Сьогодні всі стурбовані якістю внутрішнього повітря, установкою вентиляційного та кліматичного обладнання. Справа в тому, що раніше у будівельних та ремонтних роботах використовувалися переважно натуральні матеріали. Так, наприклад, натуральна деревина здатна «дихати», тому повітря самостійно циркулює та оновлюється. Сьогодні все частіше використовують металопластикові конструкції вікон, сучасні будівельні матеріали, перенасичені шкідливими речовинами. Тому для здоров'я людини так важливо забезпечити себе якісним повітрям завдяки установці вентиляції .

Погана вентиляція у приватному будинку

плохая вентиляция в частном доме конденсат Проектуванням та встановленням вентиляційної системи повинні займатися професіонали. Якщо рівень фахівців незадовільний, вентиляція при цьому працюватиме, але не справлятиметься з поставленими завданнями. Погана вентиляція сприятиме концентрації в повітрі вуглекислого газу , що в свою чергу викликатиме головний біль, запаморочення або просто погане самопочуття без явної причини у мешканців приватного будинку.

Також приміщення почне збирати різноманітні запахи та накопичувати їх . Крім запахів, збільшується концентрація шкідливих випарів від різних будівельних матеріалів (лаків, фарб, ламінату тощо).


Неграмотно встановлена вентиляція в частому будинку може спровокувати підвищення вологості повітря та утворення конденсату . Такі наслідки переростають у розвиток цвілі, грибків, руйнування оздоблення та будівлі в цілому. Тому можна з упевненістю заявити, що сьогодні вентиляція – це не додаткова «фішка» для приватного будинку, а обов'язкова система, яка забезпечить безпеку здоров'я мешканців та будівлі.

Вентиляція без помилок

двери для циркуляции воздуха в помещениях Якщо проектом вентиляції в приватному будинку займається будівельна компанія, використовуючи при цьому застарілі технології, після цього власники будинку стикаються з проблемою повітря, що стоїть, і відчуття затхлості. Як правило, люди намагаються самостійно вирішувати проблеми із якістю внутрішнього повітря.

Найчастіше збільшують кількість провітрювань . Цей спосіб, безперечно, збільшує циркуляцію повітря, але в зимовий час провітрювання відчутно охолоджує будівлю, внаслідок чого збільшується рахунок за опалення. Влітку при активному провітрюванні в будинок потрапляє безліч комах, пилу та пилку рослин, які можуть спричинити алергію.


Іншою поширеною помилкою є думка, що врятувати мікроклімат приміщення може установка кондиціонера . Але для того, щоб керувати параметрами клімату в приміщенні, однієї системи кондиціювання буде мало. Єдине, що фахівці рекомендують зробити самостійно для покращення вентиляції – це вибір дверей зі спеціальними ґратами, які сприяють циркуляції повітря.


Вентиляція в частому будинку спроектована та встановлена без помилок, якщо:


1) всі приміщення (житлові та господарські) забезпечені припливом свіжого повітря,
2) потоки повітря вільно пересуваються усередині будинку,
3) забезпечено відведення використаного повітря з приміщень. Найкраще проектувати вентиляцію на етапі складання загального проекту будівлі.

Цікаві матеріали за схожою тематикою:


Актуальне питання: Скільки повітря потрібно людині?

Якість повітря у житлових будинках

Проектування вентиляції та кондиціювання для приватного будинку

Чому ми?

9 років досвіду в сфері ОВіК

Працюємо на принципах «win-win»

Регулярно проходимо тренінги і вкладаємо отриманий досвід у кожен проект

З нами вибір обладнання – зручний, вигідний, швидкий

Більш 400 реалізованих об'єктів

Ми створюємо мікроклімат, який подобається людям

Сертифікати і ліцензії
Дозвіл на роботи Будівельна ліцензія Офіційний дилер бренду Daikin Офіційні партнери бренду Solerpalau Офіційні партнери бренду Gree Сертифікат ВентСервіс

Міста в яких ми працюємо

  1. Київ
  2. Вінниця
  3. Кіровоград
  4. Львів
  5. Харків
  6. Полтава
  7. Сумми
  8. Дніпропетровськ
  9. Івано-Франківськ
  10. Запоріжжя
  11. Миколаїв
  12. Одеса
  13. Чернігів
  14. Чернівці
  15. Житомир
  16. Тернопіль
  17. Луцьк
  18. Рівно
  19. Хмельницький
  20. Мукачево
  21. Ужгород
У вас залишились запитання?
Замовте безкоштовно: консультацію, проектне рішення, розрахунок вартості
Надіслати
Вам була корисна ця стаття?
Так
Ні
Потрібна консультація спеціаліста?
Зв'яжіться з нами, наш спеціаліст відповість на ваші запитання
Замовити дзвінок
Ми хочемо проконсультувати вас
Обов'язкове поле
Обов'язкове поле

Підписатися на розсилку

Допомога
Допомога
Об'єкти
Рубрики
Послуги