loading
Каталог
Служба підтримки
097 100-05-33
044 500-00-53
В будні з 09:00 до 20:00 На вихідних з 10:00 до 17:00 (замовлення on-line)
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
Служба підтримки
097 100-05-33
044 500-00-53
В будні з 09:00 до 20:00 На вихідних з 10:00 до 17:00 (замовлення on-line)
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
Каталог
Пошук
Корзина
Обране
Каталог
Бренди
Aereco Alfa Laval Aspen Aspira Atmic AUX Ballu Belimo Blauberg Bosch Carrier Cata Celsius Chigo Climaveneta Climtec Cooper&Hunter Daikin Danfoss Dantherm Devi Eberle Electrolux EWT Frapol (Onyx) Frico Genergy Genpower Gree Gucbir Guntner Haier Helios Hisense Hitachi Hoapp (Gree) Hutterer&Lechner GmbH Idea Invertek Irmas Jonix Leberg Lennox Lenze Lessar LG Lufberg Maico Master Microdam Midea Mitsubishi Electric Mitsubishi Heavy Mosa MYCOND Neoclima Nibe Nordis O.ERRE Olefini Olmo Ostberg Panasonic Philips RC Group Reventon Rhoss Rosenberg Ruck Sabiana Sakata Salda Sentera Siemens Soler&Palau Systemair Terneo Thermoscreens Tion Toshiba Tosot Trane Trotec UVDI Vaillant Ventoxx Vortice Vts Weger Wito York Zanussi Вентс Прана Тепломаш Термия
Блог
3 серпня
3766
Ventbazar

Офіс 625 м2. Система вентиляції, кондиціювання та опалення

Зміст
Офіс 625 м2. Система вентиляції, кондиціювання та опалення
Поділитись
Facebook
Поділитись
Facebook

Офіс 625 м2. Система вентиляції, кондиціювання та опалення

Створення правильної вентиляції, кондиціювання та опалення – дуже важливий пункт для офісу. Ці системи є основними для комфорту та гарної робочої атмосфери. Тоді співробітники ефективно виконуватимуть свої завдання і з радістю приходитимуть в офіс. До нашої компанії надійшло замовлення про проектування систем вентиляції, кондиціювання та опалення для офісу, і ми взялися за проект у найкоротші терміни.

вентиляція офісу 625 м2

Особливості об'єкту та наші рішення


Характеристика об'єкту:
офіс загальною площею 625м2, розташований на десятому поверсі в тринадцятиповерховому офісному будинку.

Замовник поставив нам таку задачу: створити автономну систему вентиляції, кондиціювання, опалення. Маючи невелику електричну потужність на одному поверсі будівлі, система кондиціонування та опалення повинна бути енергоефективною, повинна мати резервування і працювати без перебоїв при зовнішніх температурах нижче -20С.

Технічне рішення:

Для опалення та кондиціювання офісних приміщень нами була запропонована система чилер фанкойл. Встановлені канальні фанкойли компанії WITO серії VIERRO влітку працюють на охолодження, а взимку – на тепло.

Холодом та теплом об'єкт забезпечують два повітряні теплові насоси італійської компанії RHOSS серії POKER (модель THAETY 234), із вбудованим гідромодулем. Потужність цих насосів становить 28 кВт холоду та 34 кВт тепла. Теплові насоси гарантовано працюють при зовнішніх температурах нижче -20С, при цьому температура теплоносія не опускається нижче за відмітку +40С. При температурі зовнішнього повітря 0С температура рідини (теплоносія) становить +60С. Це обладнання працює у каскаді.

Зовнішній гідравлічний контур заправлений розчином пропіленгліколю, що унеможливлює замерзання обладнання при низьких температурах. Зовнішній контур з'єднаний із внутрішнім через проміжний теплообмінник Thermaks.

Для вентиляції офісів нами було встановлено дві припливно-витяжні установки з пластинчастим рекуператором виробництва Aerostar . Перша установка – набірна з вентиляторами в шумоізольованому корпусі, друга установка відноситься до серії Compact 4. Вентиляційне обладнання оснащене електричною секцією нагріву та секцією фреонового охолодження. До фреонових теплообмінників підключено інверторні компресорно-конденсаторні блоки DAIKIN (модель ERQ 140 AV).

Для серверної встановлено спліт-систему кондиціонування DAIKIN із зимовим комплектом.

Все встановлене нами обладнання підключено до загальної системи диспетчеризації офісу, що забезпечує просте управління системами вентиляції, кондиціювання та опалення.

Нюанси, що виникли на об'єкті


ventiljacija_kondicionirovanie_otoplenie_ofisa Найскладнішим моментом у реалізації цього проекту було встановлення чиллерів. Після тривалих погоджень місць розміщення чилерів власник будівлі затвердив місце на покрівлі тринадцятиповерхової будівлі. Можливість встановлення чилерів за допомогою крана виключалася, оскільки немає можливого заїзду крана до будівлі. Ручна доставка чилерів неможлива через розміри обладнання та обмеження дверних отворів.

Для того, щоб підняти чилери вагою 500 кг на висоту тринадцятого поверху, співробітниками нашої компанії було сконструйовано спеціальну підйомну систему, яка здійснювала транспортування обладнання за допомогою лебідок.

Замовник задоволений насамперед суттєвим скороченням витрат на комунальні послуги та повною незалежністю від роботи вентиляційних та опалювальних систем будівлі. Мікроклімат офісу став більш комфортним та приємним.

Вартість систем вентиляції, кондиціонування та опалення з монтажними роботами для даного об'єкта склала – 1057000 грн. (1691 грн за 1 м2 ).


Інші цікаві матеріали:


Проектування вентиляції та кондиціювання офісу

Як відбувається розрахунок вентиляції?

Вентиляція та дизайн в офісі. Повне узгодження з дизайнером

Чому ми?

9 років досвіду в сфері ОВіК

Працюємо на принципах «win-win»

Регулярно проходимо тренінги і вкладаємо отриманий досвід у кожен проект

З нами вибір обладнання – зручний, вигідний, швидкий

Більш 400 реалізованих об'єктів

Ми створюємо мікроклімат, який подобається людям

Сертифікати і ліцензії
Дозвіл на роботи Будівельна ліцензія Офіційний дилер бренду Daikin Офіційні партнери бренду Solerpalau Офіційні партнери бренду Gree Сертифікат ВентСервіс

Міста в яких ми працюємо

  1. Київ
  2. Вінниця
  3. Кіровоград
  4. Львів
  5. Харків
  6. Полтава
  7. Сумми
  8. Дніпропетровськ
  9. Івано-Франківськ
  10. Запоріжжя
  11. Миколаїв
  12. Одеса
  13. Чернігів
  14. Чернівці
  15. Житомир
  16. Тернопіль
  17. Луцьк
  18. Рівно
  19. Хмельницький
  20. Мукачево
  21. Ужгород
У вас залишились запитання?
Замовте безкоштовно: консультацію, проектне рішення, розрахунок вартості
Надіслати
Вам була корисна ця стаття?
Так
Ні
Потрібна консультація спеціаліста?
Зв'яжіться з нами, наш спеціаліст відповість на ваші запитання
Замовити дзвінок
Ми хочемо проконсультувати вас
Обов'язкове поле
Обов'язкове поле

Підписатися на розсилку

Допомога
Допомога
Об'єкти
Рубрики
Послуги