loading
Каталог
Служба підтримки
097 100-05-33
044 500-00-53
В будні з 09:00 до 20:00 На вихідних з 10:00 до 17:00 (замовлення on-line)
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
Служба підтримки
097 100-05-33
044 500-00-53
В будні з 09:00 до 20:00 На вихідних з 10:00 до 17:00 (замовлення on-line)
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
Каталог
Пошук
Корзина
Обране
Каталог
Бренди
Aereco Alfa Laval Aspen Aspira Atmic AUX Ballu Belimo Blauberg Bosch Carrier Cata Celsius Chigo Climaveneta Climtec Cooper&Hunter Daikin Danfoss Dantherm Devi Eberle Electrolux EWT Frapol (Onyx) Frico Genergy Genpower Gree Gucbir Guntner Haier Helios Hisense Hitachi Hoapp (Gree) Hutterer&Lechner GmbH Idea Invertek Irmas Jonix Leberg Lennox Lenze Lessar LG Lufberg Maico Master Microdam Midea Mitsubishi Electric Mitsubishi Heavy Mosa MYCOND Neoclima Nibe Nordis O.ERRE Olefini Olmo Ostberg Panasonic Philips RC Group Reventon Rhoss Rosenberg Ruck Sabiana Sakata Salda Sentera Siemens Soler&Palau Systemair Terneo Thermoscreens Tion Toshiba Tosot Trane Trotec UVDI Vaillant Ventoxx Vortice Vts Weger Wito York Zanussi Вентс Прана Тепломаш Термия
Блог
30 серпня
2983
Ventbazar

Огляд круглих канальних вентиляторів Hon&Guan

Зміст
Огляд круглих канальних вентиляторів Hon&Guan
Поділитись
Facebook
Поділитись
Facebook

Огляд круглих канальних вентиляторів Hon&Guan

Hon&Guan – логотип компанії Прогресивний бренд Hon&Guan (Shenzhen Hongguan Mechatronics Co., Ltd), Китай, стабільно розширює рівень продажів на країни Європи та Азії. Вентиляційне обладнання цього виробника відповідає міжнародним вимогам щодо якості та має сертифікати CCC CE, SAA. Продукція відрізняється оригінальним промисловим дизайном, компанія дотримується концепції «повної якості» ('full quality'), де комплектуючі та матеріали повинні відповідати визначній якості та гарантувати чудову продуктивність.

Огляд продукції Hon&Guan


Канальний вентилятор Hon&Guan - огляд, опис, ціни
Канальні вентилятори серії HDD , що випускаються у трьох типорозмірах, відносяться до серії вентиляторів малої потужності для канальної установки з круглими повітропроводами діаметром від 125 до 200 мм. Вони можуть працювати з низькою і високою швидкістю, їхня продуктивність коливається в діапазоні від 248 до 840 м куб. в годину.

Ці вентилятори відрізняються оригінальною конструкцією лопатей вентилятора, що забезпечує оптимальний повітряний потік та тиск повітря. Вони оснащені супердовговічними шарикопідшипниками NMB, Японія, мають високоякісну двошарову звукоізоляцію. Характеризуються малим енергоспоживанням та наднизьким рівнем шуму. Корпус виконаний з екологічно чистих матеріалів, відрізняється відмінною герметичністю, вібро- та ударостійкістю. Такі вентилятори IP44 - відмінний вибір для вентиляції приміщень з підвищеними вимогами до тиші, можуть керуватися сигналами таймера, датчиків температури або вологості.


Вентилятори Hon&Guan. Де придбати у Києві
Серія Hon&Guan HF-S відноситься до компактних вбудованих канальних вентиляторів змішаного потоку (Mixed Flow Inline Fan) і розрахована на установку у вентсистемах з круглими повітроводами діаметром від 75 до 125 мм. Діапазон продуктивності трьох типорозмірів: 43-218 м куб. на годину, що створюється тиск до 140Па.

Такі тихі двошвидкісні круглі канальні вентилятори (IP44) часто-густо необхідні для вентиляції невеликих приміщень: офісів, квартир, кабінетів, маркетів, готелів, тренажерних залів, технічних приміщень і т.д. Двигун вентилятора із зовнішнім ротором, конструкція лопаток робочого колеса відповідає динаміці течії рідини, що забезпечує оптимальний тиск повітря та продуктивність. Використання японських шарикопідшипників NMB гарантує до 50 тисяч годин безвідмовної експлуатації. Серія відрізняється надзвичайно зручним та швидким монтажем та обслуговуванням. Можливе керування із затримкою по таймеру, датчиками температури або вологості.


Канальний вентилятор Hon&Guan - опис, ціна, доставка по Україні
Серія Hon&Guan HF-P включає шість моделей круглих канальних вентиляторів продуктивністю від 165 до 2206 м куб. на годину та максимальним тиском 693Па. Такі вентилятори змішаного потоку (IP44) можуть працювати у двох режимах: із високою чи низькою швидкістю обертання.

Різні конструктивні виконання для діаметрів повітроводів від 100 до 315 мм дозволяють підібрати модель як для побутових чи комерційних, так і напівпромислових цілей. Оригінальна конструкція лопаток вентилятора з двигуном із зовнішнім ротором розроблена для досягнення максимальної продуктивності та напору повітря. Завдяки наявності японських шарикопідшипників термін експлуатації сягає 50 тис. годин. Управління вентиляторами HF-P за допомогою таймера, за сигналами від датчиків температури чи вологості, або із залученням інших засобів автоматики. Зручний швидко розбірний корпус пристосований для полегшеного монтажу та обслуговування вентилятора.

Огляд канального вентилятора Хон Гуан - купити прилад в Києві
Монтаж канального вентилятора Hon&Guan
Виставка Hon&Guan – вентилятори канальні тепер в Україні
Вентиляційне обладнання Hon&Guan – найцікавіше відкриття на українському ринку. Воно представляється на провідних міжнародних спеціалізованих форумах і набуває все більшої популярності, як якістю, так і новинками, що враховують останні запити ринку. Дивіться канальні вентилятори у нас на сайті, враховуючи всі бренди та моделі, щоб вибрати найбільш підходящу Вам.
Компанія Ventbazar представляє високоякісну вентиляційну продукцію Hon&Guan в Україні. Ви зможете замовити та купити вентилятори Hon&Guan через наш інтернет-магазин. Звертайтеся до спеціалістів компанії Вентбазар за телефоном (044) 50 000 53 , або замовте Зворотній дзвінок .

Читайте інші корисні статті:

Чому ми?

9 років досвіду в сфері ОВіК

Працюємо на принципах «win-win»

Регулярно проходимо тренінги і вкладаємо отриманий досвід у кожен проект

З нами вибір обладнання – зручний, вигідний, швидкий

Більш 400 реалізованих об'єктів

Ми створюємо мікроклімат, який подобається людям

Сертифікати і ліцензії
Дозвіл на роботи Будівельна ліцензія Офіційний дилер бренду Daikin Офіційні партнери бренду Solerpalau Офіційні партнери бренду Gree Сертифікат ВентСервіс

Міста в яких ми працюємо

  1. Київ
  2. Вінниця
  3. Кіровоград
  4. Львів
  5. Харків
  6. Полтава
  7. Сумми
  8. Дніпропетровськ
  9. Івано-Франківськ
  10. Запоріжжя
  11. Миколаїв
  12. Одеса
  13. Чернігів
  14. Чернівці
  15. Житомир
  16. Тернопіль
  17. Луцьк
  18. Рівно
  19. Хмельницький
  20. Мукачево
  21. Ужгород
У вас залишились запитання?
Замовте безкоштовно: консультацію, проектне рішення, розрахунок вартості
Надіслати
Вам була корисна ця стаття?
Так
Ні
Потрібна консультація спеціаліста?
Зв'яжіться з нами, наш спеціаліст відповість на ваші запитання
Замовити дзвінок
Ми хочемо проконсультувати вас
Обов'язкове поле
Обов'язкове поле

Підписатися на розсилку

Допомога
Допомога
Об'єкти
Рубрики
Послуги