loading
Каталог
Служба підтримки
097 100-05-33
044 500-00-53
В будні з 09:00 до 20:00 На вихідних з 10:00 до 17:00 (замовлення on-line)
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
Служба підтримки
097 100-05-33
044 500-00-53
В будні з 09:00 до 20:00 На вихідних з 10:00 до 17:00 (замовлення on-line)
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
Каталог
Пошук
Корзина
Обране
Каталог
Бренди
Aereco Alfa Laval Aspen Aspira Atmic AUX Ballu Belimo Blauberg Bosch Carrier Cata Celsius Chigo Climaveneta Climtec Cooper&Hunter Daikin Danfoss Dantherm Devi Eberle Electrolux EWT Frapol (Onyx) Frico Genergy Genpower Gree Gucbir Guntner Haier Helios Hisense Hitachi Hoapp (Gree) Hutterer&Lechner GmbH Idea Invertek Irmas Jonix Leberg Lennox Lenze Lessar LG Lufberg Maico Master Microdam Midea Mitsubishi Electric Mitsubishi Heavy Mosa MYCOND Neoclima Nibe Nordis O.ERRE Olefini Olmo Ostberg Panasonic Philips RC Group Reventon Rhoss Rosenberg Ruck Sabiana Sakata Salda Sentera Siemens Soler&Palau Systemair Terneo Thermoscreens Tion Toshiba Tosot Trane Trotec UVDI Vaillant Ventoxx Vortice Vts Weger Wito York Zanussi Вентс Прана Тепломаш Термия
Блог
1 липня
1912
Ventbazar

Мікроклімат для вашої дитини

Зміст
Мікроклімат для вашої дитини
Поділитись
Facebook
Поділитись
Facebook

Мікроклімат для вашої дитини

Багато молодих сімей готуються до появи дитини, купуючи необхідні для малюка речі, роблячи ремонт у будинку, вибираючи хорошого педіатра. Але лише деякі майбутні батьки розуміють, що дуже важливим є і питання якості повітря, яким дихатиме малюк. Комфортний мікроклімат у приміщенні допоможе не тільки спокійніше пережити перший рік життя дитини, але й стане запорукою гарного імунітету організму, що росте. Як показує практика, батьки, які подбали про правильний повітрообмін, зволоження повітря, сплять набагато краще, а їхні діти практично не хворіють.

Всі батьки хочуть забезпечити дітей найкращим харчуванням, купити їм найкрасивіші іграшки, а доставити якісне повітря забувають.

Добре спати і не хворіти

микроклимат в детской Сон дитини в перші роки життя має бути регулярним, повноцінним, якісним. Навіть бабусі та дідусі, які не стежать за сучасними тенденціями, зможуть сказати, що діти краще сплять на вулиці, тобто на свіжому повітрі. Щоб сон дитини не залежав безпосередньо від погодних умов, необхідно забезпечити це свіже повітря та правильний повітрообмін у квартирі чи будинку.

Від багатьох зовнішніх і внутрішніх факторів залежить, чи справлятиметься з цим завданням природна вентиляція, регулярне провітрювання або ж у конкретному приміщенні існує потреба в установці системи вентиляції. Для того, щоб прийняти правильне рішення, необхідно проконсультуватися з фахівцями цієї галузі.

Дитина, яка не перебуває під впливом забрудненого або спертого повітря, не страждатиме на захворювання дихальних шляхів, алергічними реакціями, дисбактеріозом та іншими порушеннями в обміні речовин маленького організму.

Оцінка мікроклімату дитячої кімнати


Оцінити мікроклімат та його відповідність потребам дитини допоможуть кілька параметрів. Важливою складовою є температура повітря. Оптимальним значенням є діапазон температур від 18 до 22 градусів. Саме за такої температури дитині найлегше повноцінно дихати, грати, їсти, спати.

З кожним роком все більше значення надають вологості повітря. У дитячій рівень вологості має бути не менше 50%. При такому ступені зволоження забезпечується комфортна робота легень дитини, не пересихають слизові оболонки, а також виникає природний захисний бар'єр організму.

Чистоту повітря допоможе забезпечити вентиляція та регулярні провітрювання. У жодному разі не варто тримати вікна щільно закритими – зовнішнє повітря стримає набагато менше шкідливих мікроорганізмів, ніж внутрішній.

Сучасні помічники

микроклимат в детской Молоді мами все частіше готові застосовувати у будинку сучасні прилади, які допомагають вирішувати деякі завдання. Для створення комфортного мікроклімату існує чимало різних систем та приладів. Наприклад, система кондиціювання дитячої кімнати стане справжнім порятунком для дитини у спекотні літні дні. Щоб кондиціонер не став джерелом шкоди здоров'ю дитини, його доведеться регулярно очищати і міняти фільтри.

Сучасні системи обігріву стануть у нагоді для вирішення проблем в холодну пору. Популярністю сьогодні користуються інтелектуальні конвектори, які самостійно регулюють свої робочі процеси та не спалюють кисень. Для забезпечення необхідної вологості повітря можна придбати ультразвуковий зволожувач або миття повітря.

Інші цікаві статті на цю тему:

Для дітей дуже важливо, щоб мікроклімат приміщення був здоровим та комфортним. Спеціально із турботою про наших дітей компанія Cooper&Hunter випустила новий кондиціонер Kiddy Inverter.

Які існують стандарти якості повітря та вентиляції. Яких стандартів обов'язково потрібно притримуватися вдома, в офісі, на підприємствах?

Мікроклімат у будівлі має величезний вплив на своїх мешканців. Які порушення найчастіше допускаються під час будівництва будинків та як виправити задуху в житлових приміщеннях - читайте далі.

Мікроклімат у дитячій кімнаті – питання, яке батьки вирішують насамперед при будівництві чи купівлі нового житла, а також коли тільки з'являються діти.

Чому ми?

9 років досвіду в сфері ОВіК

Працюємо на принципах «win-win»

Регулярно проходимо тренінги і вкладаємо отриманий досвід у кожен проект

З нами вибір обладнання – зручний, вигідний, швидкий

Більш 400 реалізованих об'єктів

Ми створюємо мікроклімат, який подобається людям

Сертифікати і ліцензії
Дозвіл на роботи Будівельна ліцензія Офіційний дилер бренду Daikin Офіційні партнери бренду Solerpalau Офіційні партнери бренду Gree Сертифікат ВентСервіс

Міста в яких ми працюємо

  1. Київ
  2. Вінниця
  3. Кіровоград
  4. Львів
  5. Харків
  6. Полтава
  7. Сумми
  8. Дніпропетровськ
  9. Івано-Франківськ
  10. Запоріжжя
  11. Миколаїв
  12. Одеса
  13. Чернігів
  14. Чернівці
  15. Житомир
  16. Тернопіль
  17. Луцьк
  18. Рівно
  19. Хмельницький
  20. Мукачево
  21. Ужгород
У вас залишились запитання?
Замовте безкоштовно: консультацію, проектне рішення, розрахунок вартості
Надіслати
Вам була корисна ця стаття?
Так
Ні
Потрібна консультація спеціаліста?
Зв'яжіться з нами, наш спеціаліст відповість на ваші запитання
Замовити дзвінок
Ми хочемо проконсультувати вас
Обов'язкове поле
Обов'язкове поле

Підписатися на розсилку

Допомога
Допомога
Об'єкти
Рубрики
Послуги