loading
Каталог
Служба підтримки
097 100-05-33
044 500-00-53
В будні з 09:00 до 20:00 На вихідних з 10:00 до 17:00 (замовлення on-line)
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
Служба підтримки
097 100-05-33
044 500-00-53
В будні з 09:00 до 20:00 На вихідних з 10:00 до 17:00 (замовлення on-line)
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
Каталог
Пошук
Корзина
Обране
Каталог
Бренди
Aereco Alfa Laval Aspen Aspira Atmic AUX Ballu Belimo Blauberg Bosch Carrier Cata Celsius Chigo Climaveneta Climtec Cooper&Hunter Daikin Danfoss Dantherm Devi Eberle Electrolux EWT Frapol (Onyx) Frico Genergy Genpower Gree Gucbir Guntner Haier Helios Hisense Hitachi Hoapp (Gree) Hutterer&Lechner GmbH Idea Invertek Irmas Jonix Leberg Lennox Lenze Lessar LG Lufberg Maico Master Microdam Midea Mitsubishi Electric Mitsubishi Heavy Mosa MYCOND Neoclima Nibe Nordis O.ERRE Olefini Olmo Ostberg Panasonic Philips RC Group Reventon Rhoss Rosenberg Ruck Sabiana Sakata Salda Sentera Siemens Soler&Palau Systemair Terneo Thermoscreens Tion Toshiba Tosot Trane Trotec UVDI Vaillant Ventoxx Vortice Vts Weger Wito York Zanussi Вентс Прана Тепломаш Термия
Блог
19 жовтня
4554
Ventbazar

Опалення приватних будинків - 180м2 та 350м2 на базі теплових насосів Hitachi Yutaki S (спліт)

Зміст
Опалення приватних будинків - 180м2 та 350м2 на базі теплових насосів Hitachi Yutaki S (спліт)
Поділитись
Facebook
Поділитись
Facebook

Опалення приватних будинків - 180м2 та 350м2 на базі теплових насосів Hitachi Yutaki S (спліт)

Давно настав час вам розповісти про реалізацію проектів з впровадження теплових насосів в діючі та нові системи опалення. Наскільки актуальним є це зараз? Судячи з кількості дзвінків та запитів, які надходять спеціалістам нашої компанії, це питання хвилює багатьох. Оскільки дозволяє значно економити на опаленні і якщо не повністю (хоча можна і повністю), то хоча б частково відмовитися від газового опалення.

У цій статті ми розглянемо приклад впровадження теплового насоса популярного типу « повітря-вода » в діючу систему опалення та можливість його роботи паралельно з газовим котлом.
Рішення для альтернативного опалення приватного будинку
Фахівці компанії «Вентбазар» пропонують ознайомитись з рішеннями монтажу теплових насосів від японського конгломерату Hitachi (країна-виробник: Іспанія).

Вирішення для будинку площею 350 м 2

Опалення будинку 350 м2

Про об'єкт

Тип приміщення: будинок.
Площа, що опалюється: 350 м 2 .
Встановлена потужність: 32 кВт

Головним завданням, поставленим Замовником, було впровадження теплового насоса «повітря-вода» у існуючу систему опалення з газовим та електричним котлом.

Обладнання

Наші спеціалісти, провівши необхідні розрахунки, запропонували варіант встановлення теплового насосу Hitachi Yutaki S (спліт) моделі RAS-10WHNPE+RWM-10.0NE. Також були встановлені настінні фанкойли Mycond (на фото нижче), теплі підлоги та радіатори.
Тепловий насос моделі Yutaki S 10 відрізняється теплопродуктивністю для умов зовнішнього повітря 7 ° C / 30 - 35 ° C вода: 32 кВт і холодопродуктивність для умов 35 ° C зовніш. повітря / 7-12 ° C вода: 20.60 кВт.

Рішення для будинку площею 180 м2

Опалення тепловим насосом будинку 180 м2

Про об'єкт

Тип приміщення: будинок.
Площа, що опалюється: 180 м 2 .
Встановлена потужність: 16.70 кВт

В цьому випадку, як і в першому, головним завданням, поставленим Замовником, була інтеграція теплового насоса «повітря-вода» у вже існуючу систему опалення з газовим котлом.

Обладнання

Настінний фанкойл
Наші спеціалісти, провівши необхідні розрахунки, запропонували варіант встановлення теплового насосу Hitachi Yutaki S (спліт) моделі RAS-5WHNPE+RWM-5.0NE.

Також були встановлені настінні фанкойли Mycond (на фото ліворуч), теплі підлоги та бак ГВП 200 л.
Тепловий насос моделі Yutaki S 5 відрізняється теплопродуктивністю для умов зовнішнього повітря 7 ° C / 30 - 35 ° C вода: 16.70 кВт і холодопродуктивність для умов 35 ° C зовніш. повітря / 7-12 ° C вода: 9.50 кВт.

Чому Клієнти вирішили встановити теплові насоси?

Головне, що хотіли Клієнти, - мінімізувати витрати на опалення/нагрівання води та при цьому не переплачувати за електроенергію. Опалення газом з кожним роком стає дедалі невигідним. Особливо коли мова заходить про опалення великих приміщень - зокрема будинків. Тому, зваживши всі за і проти (останніх, до речі, не знайшлося), вони звернули увагу на альтернативне опалення тепловим насосом. Більше того, після підготовлених нашим Менеджером розрахунків приблизної економії грошей за один опалювальний сезон за умови використання ТН було вирішено: 'Встановити тепловий насос та опалювати будинок за його допомогою'.

Висновки

Тепловий насос значок Власники будинків зупинили вибір на теплових насосах компанії Hitachi. І в першому, і в другому випадках при пікових навантаженнях автоматично запускатиметься резервний газовий котел. Також відбуватиметься регулювання нагрівання теплоносія та управління контурами теплої підлоги, радіаторами та фанкойлами.
Слід зазначити, що тепловий насос Hitachi Yutaki S успішно справляється з опаленням та охолодженням будинку. Це максимально вигідно для власників будинків, у яких встановлено це кліматичне обладнання: влітку тепловий насос працюватиме на охолодження будинку, в холодну пору року – опалювати.

Чому ми?

9 років досвіду в сфері ОВіК

Працюємо на принципах «win-win»

Регулярно проходимо тренінги і вкладаємо отриманий досвід у кожен проект

З нами вибір обладнання – зручний, вигідний, швидкий

Більш 400 реалізованих об'єктів

Ми створюємо мікроклімат, який подобається людям

Сертифікати і ліцензії
Дозвіл на роботи Будівельна ліцензія Офіційний дилер бренду Daikin Офіційні партнери бренду Solerpalau Офіційні партнери бренду Gree Сертифікат ВентСервіс

Міста в яких ми працюємо

  1. Київ
  2. Вінниця
  3. Кіровоград
  4. Львів
  5. Харків
  6. Полтава
  7. Сумми
  8. Дніпропетровськ
  9. Івано-Франківськ
  10. Запоріжжя
  11. Миколаїв
  12. Одеса
  13. Чернігів
  14. Чернівці
  15. Житомир
  16. Тернопіль
  17. Луцьк
  18. Рівно
  19. Хмельницький
  20. Мукачево
  21. Ужгород
У вас залишились запитання?
Замовте безкоштовно: консультацію, проектне рішення, розрахунок вартості
Надіслати
Вам була корисна ця стаття?
Так
Ні
Потрібна консультація спеціаліста?
Зв'яжіться з нами, наш спеціаліст відповість на ваші запитання
Замовити дзвінок
Ми хочемо проконсультувати вас
Обов'язкове поле
Обов'язкове поле

Підписатися на розсилку

Допомога
Допомога
Об'єкти
Рубрики
Послуги