loading
Каталог
Служба підтримки
097 100-05-33
044 500-00-53
В будні з 09:00 до 20:00 На вихідних з 10:00 до 17:00 (замовлення on-line)
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
Служба підтримки
097 100-05-33
044 500-00-53
В будні з 09:00 до 20:00 На вихідних з 10:00 до 17:00 (замовлення on-line)
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
Каталог
Пошук
Корзина
Обране
Каталог
Бренди
Aereco Alfa Laval Aspen Aspira Atmic AUX Ballu Belimo Blauberg Bosch Carrier Cata Celsius Chigo Climaveneta Climtec Cooper&Hunter Daikin Danfoss Dantherm Devi Eberle Electrolux EWT Frapol (Onyx) Frico Genergy Genpower Gree Gucbir Guntner Haier Helios Hisense Hitachi Hoapp (Gree) Hutterer&Lechner GmbH Idea Invertek Irmas Jonix Leberg Lennox Lenze Lessar LG Lufberg Maico Master Microdam Midea Mitsubishi Electric Mitsubishi Heavy Mosa MYCOND Neoclima Nibe Nordis O.ERRE Olefini Olmo Ostberg Panasonic Philips RC Group Reventon Rhoss Rosenberg Ruck Sabiana Sakata Salda Sentera Siemens Soler&Palau Systemair Terneo Thermoscreens Tion Toshiba Tosot Trane Trotec UVDI Vaillant Ventoxx Vortice Vts Weger Wito York Zanussi Вентс Прана Тепломаш Термия
Блог
18 березня
4159
Ventbazar

Монтаж системи вентиляції та кондиціювання у квартирі

Зміст
Монтаж системи вентиляції та кондиціювання у квартирі
Поділитись
Facebook
Поділитись
Facebook

Монтаж системи вентиляції та кондиціювання у квартирі

Оскільки клімат у вашій квартирі - справа важлива, установку цього, досить дорогого обладнання, можна довірити тільки професіоналам. Після проектних рішень та постачання обладнання для вентиляції та кондиціювання постає завдання якісного професійного монтажу. Дуже часто компанія, яка надає послуги з розрахунку та підбору комплектації для таких систем, має у своєму розпорядженні спеціалістів для монтажу. Різноманітність пропонованих світовими виробниками вентприладів вимагає знань для монтажу та налаштування саме вибраних вами моделей. Тому досвід в установці та пусконалагодженні таких пристроїв стає просто незамінним.

Вимоги до виконання монтажних робіт

Можливі кілька рішень покращення якості повітряного середовища та управління станом клімату у квартирі. Це може бути припливна або витяжна система, припливно-витяжна, припливно-витяжна з рекуперацією, або безліч варіантів техніки для кондиціонування повітря: моноблочна, спліт-системи, з функціями охолодження та нагріву та багато інших. Складність завдання визначає якість розв'язання. Але будь-який з реалізованих проектів вимагає організованого та професійного підходу.

Приточення




1. Якщо необхідно виконати монтаж компактної припливної установки, має значення правильність вибору місця встановлення: щоб не порушувати інтер'єр кімнати, зручно налаштовувати за допомогою пульта дистанційного керування і надалі обслуговувати обладнання.

кухонна витяжка


2. Місцеві витяжні вентиляційні пристрої повинні мати конфігурацію та конструкцію повітроводів допустиму для безшумної та безпечної роботи. Вентилятори встановлюються на витяжні канали, які призначені для видалення повітря з конкретних зон приміщень квартири, і відповідатиме всім вимогам пожежної безпеки, мати доступ для обслуговування.

Монтаж повітроводів

3. Повітроводи систем припливно-витяжної вентиляції збираються частинами та встановлюються на спеціальні скоби, хомути або кронштейни. Обов'язково виконуються всі правила з герметичності стиків, монтажу ділянок, якості та послідовності складання, подальшого обслуговування фільтрів.


Надалі конструктивні елементи прикрашають багаторівневі або підвісні стелі або інші елементи інтер'єру. Встановлення та запуск та налагодження вентиляційних агрегатів повинно проводитись згідно з процедурою, прописаною в технічній документації.

Правильність монтажу забезпечує допустимі норми шуму під час роботи вентиляції.

план настінної спліт системи
4. Монтаж кондиціонерів: зовнішніх блоків, внутрішніх настінних, канальних, напольно-стельових або складніших поєднаних з вентиляційним обладнанням систем неможливий без спеціальних професійних навичок та досвіду впровадження такої техніки.

Неможливо встановити таку техніку без експертних знань щодо вибору порядку електропідключення, місця встановлення, налагодження енергоефективних режимів роботи.


Для зовнішньої установки найчастіше необхідні навички проведення висотних робіт з дотриманням усіх вимог техніки безпеки, для приєднання та запуску – кваліфікація дослідного електромеханіка, що знає специфіку конкретних моделей.




Вдаючись до послуг спеціалізованих монтажних організацій, ви попереджаєте можливі помилки та прорахунки, а головне, що випливають із цього наслідки поганої роботи або виходу з ладу такої техніки. Зазвичай, компанія, що встановлює кліматичне обладнання, здійснює, що важливо, і сервісне обслуговування.


Приклади інших статей на цю тематику:


Сервісне обслуговування вентиляції у квартирі

Як перевірити якість монтажу вентиляції у квартирі

Проектування вентиляції та кондиціювання у квартирі

Чому ми?

9 років досвіду в сфері ОВіК

Працюємо на принципах «win-win»

Регулярно проходимо тренінги і вкладаємо отриманий досвід у кожен проект

З нами вибір обладнання – зручний, вигідний, швидкий

Більш 400 реалізованих об'єктів

Ми створюємо мікроклімат, який подобається людям

Сертифікати і ліцензії
Дозвіл на роботи Будівельна ліцензія Офіційний дилер бренду Daikin Офіційні партнери бренду Solerpalau Офіційні партнери бренду Gree Сертифікат ВентСервіс

Міста в яких ми працюємо

  1. Київ
  2. Вінниця
  3. Кіровоград
  4. Львів
  5. Харків
  6. Полтава
  7. Сумми
  8. Дніпропетровськ
  9. Івано-Франківськ
  10. Запоріжжя
  11. Миколаїв
  12. Одеса
  13. Чернігів
  14. Чернівці
  15. Житомир
  16. Тернопіль
  17. Луцьк
  18. Рівно
  19. Хмельницький
  20. Мукачево
  21. Ужгород
У вас залишились запитання?
Замовте безкоштовно: консультацію, проектне рішення, розрахунок вартості
Надіслати
Вам була корисна ця стаття?
Так
Ні
Потрібна консультація спеціаліста?
Зв'яжіться з нами, наш спеціаліст відповість на ваші запитання
Замовити дзвінок
Ми хочемо проконсультувати вас
Обов'язкове поле
Обов'язкове поле

Підписатися на розсилку

Допомога
Допомога
Об'єкти
Рубрики
Послуги