loading
Каталог
Служба підтримки
097 100-05-33
044 500-00-53
В будні з 09:00 до 20:00 На вихідних з 10:00 до 17:00 (замовлення on-line)
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
Служба підтримки
097 100-05-33
044 500-00-53
В будні з 09:00 до 20:00 На вихідних з 10:00 до 17:00 (замовлення on-line)
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
Каталог
Пошук
Корзина
Обране
Каталог
Бренди
Aereco Alfa Laval Aspen Aspira Atmic AUX Ballu Belimo Blauberg Bosch Carrier Cata Celsius Chigo Climaveneta Climtec Cooper&Hunter Daikin Danfoss Dantherm Devi Eberle Electrolux EWT Frapol (Onyx) Frico Genergy Genpower Gree Gucbir Guntner Haier Helios Hisense Hitachi Hoapp (Gree) Hutterer&Lechner GmbH Idea Invertek Irmas Jonix Leberg Lennox Lenze Lessar LG Lufberg Maico Master Microdam Midea Mitsubishi Electric Mitsubishi Heavy Mosa MYCOND Neoclima Nibe Nordis O.ERRE Olefini Olmo Ostberg Panasonic Philips RC Group Reventon Rhoss Rosenberg Ruck Sabiana Sakata Salda Sentera Siemens Soler&Palau Systemair Terneo Thermoscreens Tion Toshiba Tosot Trane Trotec UVDI Vaillant Ventoxx Vortice Vts Weger Wito York Zanussi Вентс Прана Тепломаш Термия
Блог
3 липня
2939
Ventbazar

Канальні вентилятори Вентс: серії, застосування

Зміст
Канальні вентилятори Вентс: серії, застосування
Поділитись
Facebook
Поділитись
Facebook

Канальні вентилятори Вентс: серії, застосування

Не має значення, де саме – у великому мегаполісі чи невеликому містечку – необхідність у свіжому та чистому повітрі у приміщенні, в якому людина живе чи працює, виникає постійно.

Найпростіша система вентиляції – природна, коли повітряні маси надходять через відкриті вікна, щілини у підлозі чи стінах, а йдуть через вентиляційні канали. Найчастіше таку організацію провітрювання приміщення можна зустріти у невеликих квартирах. Канали, через які відбувається забір повітряних мас, розміщуються у санвузлах, ванних кімнатах та кухні.

Для нормального та якісного вентилювання великих об'єктів використовують канали примусової дії. Тут чисті повітряні маси надходять спеціальними проходами за допомогою потужних вентиляторів.

Про такі пристрої, що використовуються в побуті, а також їх використання, дізнайтеся докладніше, перейшовши за посиланням .


Що пропонує український виробник?

Обладнання для вентиляційних систем, яке можна знайти на ринку України, може бути імпортного або вітчизняного виготовлення. Виробники нашої країни не поступаються якістю товару зарубіжним, тому на пропозиції варто звернути увагу. Однією з найвідоміших компаній України з виробництва обладнання вентиляційних систем є компанія Vents.

Канальний вентилятор – принцип мотнажу

Ця фірма має лінійку продукції, яка налічує понад сотню різноманітних за своєю функціональністю моделей вентиляторів. Найбільша серія, представлена великою кількістю різноманітних модифікацій – канальні вентилятори. Серед них великою популярністю користується модель Vents ТТ Сайлент-М 100 , яку вона отримала за дизайн та якісні характеристики обладнання, що виготовляється.

Вентс пропонує вентилятори канальні , які залежно від типу вентиляційних ходів, де вони будуть розміщені, поділяються на дві великі групи: для використання у повітроводах прямокутної форми; для встановлення у вентиляціях круглого типу.

Перший вид найчастіше використовується при організації вентиляції на об'єктах, де є можливість приховати елементи цієї системи, наприклад за натяжною стелею або гіпсокартонною конструкцією. Прямокутні вентилятори передбачають можливість встановлення як у припливних, так і у витяжних повітряних системах.

Круглі вентилятори Вентс ідеально підходять для монтажу в будинках, котеджах, великих складських або офісних приміщеннях. Зазвичай таких об'єктів не потрібен великий обмін повітряних мас. Вентилятори круглої конструкції забезпечать не тільки необхідну вентиляційну функцію, але й привабливий зовнішній вигляд.

Перед покупкою рекомендується ознайомитися детальніше з усіма тонкощами монтажу .

Вентилятори відрізняються також своєю продуктивністю, виготовляються з оцинкованого металу, представлені в необхідному розмірі, згідно з параметрами повітроводу, де вони будуть встановлені. Найбільш потужні вироби представлені в серії Вентс ВКП (15 тис. м3/год), а найменша продуктивність – Вентс ВКПІ (близько 3 тис. м3/год). Серед модельного ряду вентиляторів Вентс є пристрої, які мають характеристики тепло- та шумоізоляції – ВКПФІ та ВКПІ.

Серії Вентс ВКПІ ЄС та ВКП ЄС у своїй конструкції мають енергодвигуни, які виводять ці агрегати на перші місця у галузі енергозбереження. Так, модель Vents ВКПІ 700*400 є яскравим представником даної серії.

Параметри канальних вентиляторів

Канальні вентилятори Vents компактні за своїми розмірами. Вони також відрізняються:

  • легкістю установки;
  • простотою підключення до електромережі;
  • високим ККД.

Вони практично не вимагають обслуговування і не вимагають додаткових витрат у процесі експлуатації. Наприклад, універсальна модель Vents ВКМц 315 є яскравим прикладом втілення всіх цих характеристик. Компанія-виробник надає гарантію на свій товар від 2 до 5 років.

Купуючи вентилятори від Вентс, ви робите правильний вибір, у якому можна бути впевненим.

Статті та матеріали на тему:

Вентилятори канальні в промисловій вентиляції

Прямокутні канальні вентилятори

Чому ми?

9 років досвіду в сфері ОВіК

Працюємо на принципах «win-win»

Регулярно проходимо тренінги і вкладаємо отриманий досвід у кожен проект

З нами вибір обладнання – зручний, вигідний, швидкий

Більш 400 реалізованих об'єктів

Ми створюємо мікроклімат, який подобається людям

Сертифікати і ліцензії
Дозвіл на роботи Будівельна ліцензія Офіційний дилер бренду Daikin Офіційні партнери бренду Solerpalau Офіційні партнери бренду Gree Сертифікат ВентСервіс

Міста в яких ми працюємо

  1. Київ
  2. Вінниця
  3. Кіровоград
  4. Львів
  5. Харків
  6. Полтава
  7. Сумми
  8. Дніпропетровськ
  9. Івано-Франківськ
  10. Запоріжжя
  11. Миколаїв
  12. Одеса
  13. Чернігів
  14. Чернівці
  15. Житомир
  16. Тернопіль
  17. Луцьк
  18. Рівно
  19. Хмельницький
  20. Мукачево
  21. Ужгород
У вас залишились запитання?
Замовте безкоштовно: консультацію, проектне рішення, розрахунок вартості
Надіслати
Вам була корисна ця стаття?
Так
Ні
Потрібна консультація спеціаліста?
Зв'яжіться з нами, наш спеціаліст відповість на ваші запитання
Замовити дзвінок
Ми хочемо проконсультувати вас
Обов'язкове поле
Обов'язкове поле

Підписатися на розсилку

Допомога
Допомога
Об'єкти
Рубрики
Послуги