loading
Каталог
Служба підтримки
097 100-05-33
044 500-00-53
В будні з 09:00 до 20:00 На вихідних з 10:00 до 17:00 (замовлення on-line)
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
Служба підтримки
097 100-05-33
044 500-00-53
В будні з 09:00 до 20:00 На вихідних з 10:00 до 17:00 (замовлення on-line)
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
Каталог
Пошук
Корзина
Обране
Каталог
Бренди
Aereco Alfa Laval Aspen Aspira Atmic AUX Ballu Belimo Blauberg Bosch Carrier Cata Celsius Chigo Climaveneta Climtec Cooper&Hunter Daikin Danfoss Dantherm Devi Eberle Electrolux EWT Frapol (Onyx) Frico Genergy Genpower Gree Gucbir Guntner Haier Helios Hisense Hitachi Hoapp (Gree) Hutterer&Lechner GmbH Idea Invertek Irmas Jonix Leberg Lennox Lenze Lessar LG Lufberg Maico Master Microdam Midea Mitsubishi Electric Mitsubishi Heavy Mosa MYCOND Neoclima Nibe Nordis O.ERRE Olefini Olmo Ostberg Panasonic Philips RC Group Reventon Rhoss Rosenberg Ruck Sabiana Sakata Salda Sentera Siemens Soler&Palau Systemair Terneo Thermoscreens Tion Toshiba Tosot Trane Trotec UVDI Vaillant Ventoxx Vortice Vts Weger Wito York Zanussi Вентс Прана Тепломаш Термия
Блог
18 червня
3522
Ventbazar

Топ-4 алергенів у квартирі та як з ними боротися

Зміст
Топ-4 алергенів у квартирі та як з ними боротися
Поділитись
Facebook
Поділитись
Facebook

Топ-4 алергенів у квартирі та як з ними боротися



Зміст:

  1. ТОП-4 алергенів у побуті
  2. Тіон у боротьбі з алергенами
  3. Які переваги бризера Тіон, що подає свіже повітря?
  4. Висновки

У сучасному житті, із забрудненою атмосферою та масою штучних джерел-подразників, все більш поширеними стають алергічні захворювання. Чисте гірське повітря… Кришталева мрія мешканця мегаполісу, що дихає смогом на вулицях та хімічними димами на виробництві. Імунна система схильна до постійних атак, і як результат – алергічні реакції. А ще сезонні алергії - під час цвітіння рослин, також алергії, що з'явилися, на різні види пилу, на шерсть тварин, на пух птахів, на запахи або гази.

Схоже, очищувач знезаражувачі стають таким же необхідним атрибутом сучасного житла та офісу як холодильник або кавоварка.
Як захистити та підтримувати чисте та здорове повітря у житлових приміщеннях? Який очисник повітря для алергіків та астматиків допоможе зробити безпечним повітря у квартирі, офісі чи будинку.

Найпоширеніші аллергенти у побуті

Розберемося, які є основні алергічні забруднювачі та яка якість очищення потрібна для нейтралізації конкретного алергену.

Тварини
Шерсть вихованців часто нешкідлива, алергія розвивається переважно антигенам, які проявляється у тому слині, шкірі і сечі.

Цвіль (грибок )
Побутова цвіль - ця колонія грибків, яка має великий алергенний потенціал. Її поява в будинку може призводити до розвитку бронхіальної астми та інших захворювань.


Дрібний дисперсний пил та його кліщі
Не настільки небезпечний пил, як кліщі, які живуть у ньому. І навіть не такі небезпечні кліщі, як їх виділення. Кліщі, які живуть у домашніх умовах: у килимах, подушках, матрацах та харчуються лусочками шкіри людей.

Комахи та інші шкідники
Випорожнення тарганів, сусідські щури, миші нерідко викликають алергічний риніт та бронхіальну астму.

Частинки забруднень розмірами ⩾10 мкм   

Алергія від шерсті свійських тварин – найчастіше і поширене явище. Вовни мають розміри до 10 і більше мікронів, вони легко затримуються механічними фільтрами грубого та чистого очищення. Очищувач з таким фільтром зазвичай оснащений потужним вентилятором, здатним забезпечити багаторазовий (зазвичай 3-кратний) повітрообмін у приміщенні. Разом з шерстю тварин і пір'ям, і пухом птахів цими фільтрами затримуються і частинки їхньої шкіри або епітелію, що також викликають алергію.
Замість очищувачів з механічною фільтрацією для усунення вовни та пуху з повітря можна вибрати довговічні миття повітря. У них потужні вентилятори проганяють забруднене повітря через систематично омивається водою систему поверхонь барабанів, що обертаються. Пилові та великі частинки вовни та шкіри тварин прилипають до змоченої поверхні барабана і при зануренні змиваються у воду, залиту в ємність миття. За рахунок частої (раз на день або пару днів) зміни води видаляється значна кількість побутових забруднень, у тому числі і вовни кішок або собак, з повітря житлового приміщення.
Більш якісно з видаленням дрібніших забруднювачів працюють миття повітря з іонізацією.
Як засіб, здатний прибрати з повітря пилові та інші забруднювачі, що літають, миття повітря є корисним придбанням для алергіків. Але відгуки користувачів також містять зауваження, що необхідно часто міняти воду і стежити за чистотою пристрою, інакше вологе середовище стає сприятливим для розмноження бактерій.

Частинки забруднень розмірами 0,3...10 мкм

Пилок квітучих трав і дерев особливо в парі з пухом тополі, що концентрує такий пилок, часта причина гострих сезонних алергічних захворювань.
Алергічний кашель – гостра реакція організму на присутність пилку рослин у повітрі. Від дрібних частинок пилку, а також частинок лупи або шкіри розмірами від 0,3 до 10 мкм позбавить очисник повітря з електростатичним фільтром, а також миття повітря з іонізацією.
Такі очищувачі очищають повітря від алергенів на 85-95% та додатково оздоровлюють його. Електростатичні фільтри не потребують змін, іонізація повітря позитивно впливає на здоров'я.
Риніти, бронхіти, астма та безліч інших хронічних захворювань загострюються навесні. Очисник повітря допоможе пережити сезон небезпечний для астматиків та людей, які страждають на інші алергічні захворювання.

Частинки забруднень розмірами 0,1...0,3 мкм

Ще дрібніші забруднювачі, з розмірами 0,1-0,3 мкм, - частинки пилу, пилові кліщі та відходи їх життєдіяльності, пилок грибів можна прибрати з повітря лише очищувачами з HEPA-фільтрами. Такий фільтр багатоступінчастої очистки в комплекті з електростатичним блоком бездоганно, на 95-99,9% очищає повітря від дрібного пилу та пилку рослин, від шкідливих газів та запахів. Такий очисник повітря з HEPA-фільтром заслуговує лише на позитивні відгуки.
Для знезараження мікробів та знищення пилових кліщів, цвілевих грибів незамінні вбудовані в очищувачі фотокаталітичні фільтри з обробкою УФ-лампами. Однак користуватися ними для усунення загрози алергії слід строго за інструкцією, озон у повітрі допустимо у строго обмеженій концентрації. З таким очисником повітря відступлять алергічний риніт та вірусні захворювання, а перебування будинку буде комфортним та здоровим.

Які методи та обладнання може допомогти у боротьбі з домашніми алергенами

Обладнання
Методи
  • намагайтеся не тримати в будинку м'які іграшки
  • не зберігайте речі під спальним ліжком
  • не заводіть відмінну кількість домашніх рослин
  • зберігайте одяг у закритих шафах
  • прайте раз на рік домашні фіранки



Тіон у боротьбі з алергенами

Сезонні та інші алергічні захворювання пов'язані з комплексом проблем мікроклімату. Часто очисник повітря буде неефективним, якщо свіже повітря, що надходить зовні, приносить нові порції пилку, пилу та інших забруднень. Тому, під час цвітіння рослин, що викликають алергію, провітрювання приміщень стає справжньою проблемою.
Компанія ТІОН, що спеціалізується на інноваційних технологіях очищення повітря в побуті, медицині або на виробництві, пропонує комплексне та високоефективне рішення щодо вентиляції приміщень та протиалергічного очищення повітря.
Сюди входять спеціалізований очисник повітря для алергіків Tion Clever від компанії TION у комплекті з бризером Тіон , що подає очищене повітря у приміщення будинку. Свіже повітря надходить у потрібній кількості, воно ефективно очищається і знезаражується. Очищувач та бризер сумісні із системою дистанційного керування по радіоканалу MagicAir.

Які переваги бризера Тіон, що подає свіже повітря?

Оригінальні та безперечні інновації бризера TION:

  • компактність,
  • подача свіжого повітря,
  • його нагрівання за необхідності,
  • легка установка,
  • очищення повітря (три різних ступеня очищення, включаючи HEPA-фільтр), зворотний клапан та зручне керування зі смартфона за датчиками CO2, температури та вологості.
Така установка адаптована для людей із найвибагливішими запитами до якості повітря.
Фільтація TION Clever

Процес установки бризера TION у 3 кроки


Повітроочисник Тіон, Tion Clever Mac інновації та переваги

Очищувач-знезаражувач ТІОН може встановлюватися на стіну або пересуватися на коліщатках у потрібне приміщення, де знаходяться діти або дорослі, які страждають від алергії. TION CLEVER MAC підтримує найздоровіші та найбезпечніші умови, полегшує та покращує стан людей.

Керується через підключення до базової станції MagicAir командами зі смартфона.

Переваги очищувача – знезаражувача Tion Clever

  • У кілька разів більше за інших очисників усуває алергени з повітря.
  • Повний набір фільтрів: G4, електростатичний, адсорбційно-каталітичний та HEPA-фільтр (H11-H13).
  • Безпечно знезаражує повітря у присутності людей, знищує мікроби та віруси.
  • Забирає великий та дрібний пил, алергени, біоаерозолі, шкідливі гази та запахи з повітря.
  • Об'єм очищеного повітря до 150 м3/год.
  • Керується дистанційним пультом, є індикація стану фільтра.
  • Є настінне та мобільне виконання.

Висновки

У світі, де довкілля пересичена безліччю хімічних та природних забруднювачів повітря, алергічні захворювання стають проблемою для більшої кількості людей. Очисники – знезаражувачі повітря все частіше входять у стандартний набір побутових приладів, вони мають забезпечити здорові та комфортні умови, безпечні для алергіків у домашніх чи офісних умовах.
Вивчаючи рейтинг очищувачів повітря, виділяємо очищувач повітря Clever від ТІОН. Для алергіків та астматиків це відмінне рішення. Відгуки на ці вироби ТІОН заслужено позитивні.
Вибираючи інноваційні очищувачі Tion Clever Mac , Ви отримуєте комплексний та високоефективний пристрій, що гарантує найвищу якість очищення повітря.
Підключаючи очищувач в комплекті з бризером Тіон , в будинку забезпечується свіже і повністю очищене і безпечне для алергіків повітря, сприятливе для здоров'я дорослих і маленьких мешканців будинку.

Інші цікаві статті на цю тему:

З медичної точки зору можна дізнатися скільки літрів повітря вдихає людина за 1 хвилину. Ця цифра коливається залежно від ємності легень, статі, віку, зростання та активності людини.

Проблема якісної обробки повітря та знезараження повітряного середовища у приміщеннях житлових та адміністративних будівель,

Разом із зростаючими вимогами до якості житла та енергозбереження у комунальній сфері, розвиваються й вимоги до якості повітря, яким ми дихаємо.

Чому ми?

9 років досвіду в сфері ОВіК

Працюємо на принципах «win-win»

Регулярно проходимо тренінги і вкладаємо отриманий досвід у кожен проект

З нами вибір обладнання – зручний, вигідний, швидкий

Більш 400 реалізованих об'єктів

Ми створюємо мікроклімат, який подобається людям

Сертифікати і ліцензії
Дозвіл на роботи Будівельна ліцензія Офіційний дилер бренду Daikin Офіційні партнери бренду Solerpalau Офіційні партнери бренду Gree Сертифікат ВентСервіс

Міста в яких ми працюємо

  1. Київ
  2. Вінниця
  3. Кіровоград
  4. Львів
  5. Харків
  6. Полтава
  7. Сумми
  8. Дніпропетровськ
  9. Івано-Франківськ
  10. Запоріжжя
  11. Миколаїв
  12. Одеса
  13. Чернігів
  14. Чернівці
  15. Житомир
  16. Тернопіль
  17. Луцьк
  18. Рівно
  19. Хмельницький
  20. Мукачево
  21. Ужгород
У вас залишились запитання?
Замовте безкоштовно: консультацію, проектне рішення, розрахунок вартості
Надіслати
Вам була корисна ця стаття?
Так
Ні
Потрібна консультація спеціаліста?
Зв'яжіться з нами, наш спеціаліст відповість на ваші запитання
Замовити дзвінок
Ми хочемо проконсультувати вас
Обов'язкове поле
Обов'язкове поле

Підписатися на розсилку

Допомога
Допомога
Об'єкти
Рубрики
Послуги