loading
Каталог
Служба підтримки
097 100-05-33
044 500-00-53
В будні з 09:00 до 20:00 На вихідних з 10:00 до 17:00 (замовлення on-line)
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
Служба підтримки
097 100-05-33
044 500-00-53
В будні з 09:00 до 20:00 На вихідних з 10:00 до 17:00 (замовлення on-line)
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
Каталог
Пошук
Корзина
Обране
Каталог
Бренди
Aereco Alfa Laval Aspen Aspira Atmic AUX Ballu Belimo Blauberg Bosch Carrier Cata Celsius Chigo Climaveneta Climtec Cooper&Hunter Daikin Danfoss Dantherm Devi Eberle Electrolux EWT Frapol (Onyx) Frico Genergy Genpower Gree Gucbir Guntner Haier Helios Hisense Hitachi Hoapp (Gree) Hutterer&Lechner GmbH Idea Invertek Irmas Jonix Leberg Lennox Lenze Lessar LG Lufberg Maico Master Microdam Midea Mitsubishi Electric Mitsubishi Heavy Mosa MYCOND Neoclima Nibe Nordis O.ERRE Olefini Olmo Ostberg Panasonic Philips RC Group Reventon Rhoss Rosenberg Ruck Sabiana Sakata Salda Sentera Siemens Soler&Palau Systemair Terneo Thermoscreens Tion Toshiba Tosot Trane Trotec UVDI Vaillant Ventoxx Vortice Vts Weger Wito York Zanussi Вентс Прана Тепломаш Термия
Блог
10 серпня
5132
Ventbazar

Тихі побутові вентилятори

Зміст
Тихі побутові вентилятори
Поділитись
Facebook
Поділитись
Facebook

Тихі побутові вентилятори

Побутовий вентилятор – необхідна річ у приміщенні. Він організовує циркуляцію повітря, наповнюючи все приміщення чистими та свіжими повітряними масами. Вибираючи побутовий вентилятор у свою квартиру, кожен має до нього свої, особливі побажання. В основному, ці вимоги відштовхуються від особливостей приміщення та кліматичного середовища. Також дуже часто люди хочуть, щоб агрегат працював якомога тихіше, і не порушував комфортну атмосферу в будинку.


Проблема в тому, що жоден вентилятор не буде абсолютно безшумним - це все ж таки техніка. Потрібно знати, що агрегат з назвою «Безшумний побутовий вентилятор» все ж таки видає, хоч і невеликий і майже не чутний, шум.


Тихі побутові вентилятори зазвичай встановлюють у ванній або кухні. По-перше, щоб прибрати великий рівень вологи та задушливе повітря; по-друге, щоб запобігти появі цвілі та грибка; по-третє, забезпечити найбільшу тишу та комфорт при прийомі ванної кімнати. У цій статті ви зможете дізнатися, як правильно підібрати малошумний вентилятор для ванної кімнати, щоб досягти потрібного комфорту.


Правила підбору вентилятора для ванної кімнати

besshumnyj_ventiljator_v_vannuju При підборі вентилятора потрібно обов'язково враховувати те, що кожна ванна має свої особливості та площу. Тому не кожен побутовий вентилятор підійде саме у вашу ванну кімнату. Тут необхідно розраховувати необхідну продуктивність безшумного вентилятора, інакше апарат з дуже високими показниками для вашого приміщення, буде працювати "з надлишком", і створить дискомфорт. Вентилятор із невеликими показниками потужності, навпаки – не впорається зі своєю роботою ефективно. Також вентилятор з більшою потужністю має і великий діаметр повітроводу. Він може повністю перекрити головний вентиляційний канал, а це погіршить вентиляцію інших приміщень. Щоб розрахувати потрібну продуктивність, треба помножити об'єм ванної на число, що відповідає за частоту повітрообміну. Якщо у квартирі проживає 2 особи, то треба множити на 4 особи.


Якщо ви хочете придбати тихий побутовий вентилятор для своєї ванної кімнати, то слід знати, що 35 децибел (дБ(А)) - оптимальні шумові показники, при яких майже не чутно роботи агрегату і цілком комфортно знаходиться поряд з ним. Наразі майже всі виробники розробляють вентилятори саме з такими показниками. Але деякі компанії презентують своє обладнання як «цілком шумоізольовані вентилятори ». Наприклад, виробник Maico випустив тихі побутові вентилятори серії ER , або серія Silent від компанії Soler&Palau .

Ви можете забезпечити собі тиху роботу вентилятора. Секрет у тому, що якщо провести монтаж агрегату глибше в стіні, а не зовні, його роботу буде чути менше. Також варто підбирати вентилятори, у яких передня панель герметично закриває нутрощі – тоді він менше вібруватиме і гудітиме.


Побутовий вентилятор для ванної радиться також вибирати зі зворотним клапаном, який подбатиме, щоб бруд, пил, бактерії та інші шкідливості з вулиці не потрапляли у вашу ванну.


Популярні тихі побутові вентилятори


Helios Maico Soler&Palau Vortice

Серія MiniVent Серія ER Серія Silent Серія Punto Four

helios_minivent_besshumnyjmaico_er_ventiljatorsoler_palau_silent_maloshumnyjvortice_tihij_ventiljator

Додаткові параметри, які слід враховувати при виборі вентилятора

Потрібно уважно та дбайливо поводитися з вентилятором. Так як і будь-яка інша техніка, він боїться води. Якщо випадково всередину корпусу вентилятора потрапить вода, то може статися коротке замикання. На щастя, це не відноситься до вентиляторів з високим рівнем захисту IP, і якщо у вас є можливість попадання води на агрегат (або всередину нього), звертайте увагу на його вологозахист.


Крім стандартних функцій, сучасні побутові вентилятори мають додаткові опції – вбудований датчик вологості, вбудований таймер на відключення вентилятора, апарати оснащені датчиком руху тощо.


Правильно підібрати безшумний побутовий вентилятор у ванну Вам допоможуть лише спеціалісти у цій справі. Звертаючись до професіоналів за допомогою – Ви гарантовано забезпечите собі здоровий та комфортний клімат у ванній кімнаті. Зателефонуйте нашим менеджерам за номером (044) 50-000-53 та отримайте безкоштовну індивідуальну консультацію.

Чому ми?

9 років досвіду в сфері ОВіК

Працюємо на принципах «win-win»

Регулярно проходимо тренінги і вкладаємо отриманий досвід у кожен проект

З нами вибір обладнання – зручний, вигідний, швидкий

Більш 400 реалізованих об'єктів

Ми створюємо мікроклімат, який подобається людям

Сертифікати і ліцензії
Дозвіл на роботи Будівельна ліцензія Офіційний дилер бренду Daikin Офіційні партнери бренду Solerpalau Офіційні партнери бренду Gree Сертифікат ВентСервіс

Міста в яких ми працюємо

  1. Київ
  2. Вінниця
  3. Кіровоград
  4. Львів
  5. Харків
  6. Полтава
  7. Сумми
  8. Дніпропетровськ
  9. Івано-Франківськ
  10. Запоріжжя
  11. Миколаїв
  12. Одеса
  13. Чернігів
  14. Чернівці
  15. Житомир
  16. Тернопіль
  17. Луцьк
  18. Рівно
  19. Хмельницький
  20. Мукачево
  21. Ужгород
У вас залишились запитання?
Замовте безкоштовно: консультацію, проектне рішення, розрахунок вартості
Надіслати
Вам була корисна ця стаття?
Так
Ні
Потрібна консультація спеціаліста?
Зв'яжіться з нами, наш спеціаліст відповість на ваші запитання
Замовити дзвінок
Ми хочемо проконсультувати вас
Обов'язкове поле
Обов'язкове поле

Підписатися на розсилку

Допомога
Допомога
Об'єкти
Рубрики
Послуги