loading
Каталог
Служба підтримки
097 100-05-33
044 500-00-53
В будні з 09:00 до 20:00 На вихідних з 10:00 до 17:00 (замовлення on-line)
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
Служба підтримки
097 100-05-33
044 500-00-53
В будні з 09:00 до 20:00 На вихідних з 10:00 до 17:00 (замовлення on-line)
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
Каталог
Пошук
Корзина
Обране
Каталог
Бренди
Aereco Alfa Laval Aspen Aspira Atmic AUX Ballu Belimo Blauberg Bosch Carrier Cata Celsius Chigo Climaveneta Climtec Cooper&Hunter Daikin Danfoss Dantherm Devi Eberle Electrolux EWT Frapol (Onyx) Frico Genergy Genpower Gree Gucbir Guntner Haier Helios Hisense Hitachi Hoapp (Gree) Hutterer&Lechner GmbH Idea Invertek Irmas Jonix Leberg Lennox Lenze Lessar LG Lufberg Maico Master Microdam Midea Mitsubishi Electric Mitsubishi Heavy Mosa MYCOND Neoclima Nibe Nordis O.ERRE Olefini Olmo Ostberg Panasonic Philips RC Group Reventon Rhoss Rosenberg Ruck Sabiana Sakata Salda Sentera Siemens Soler&Palau Systemair Terneo Thermoscreens Tion Toshiba Tosot Trane Trotec UVDI Vaillant Ventoxx Vortice Vts Weger Wito York Zanussi Вентс Прана Тепломаш Термия
Блог
26 вересня
3170
Ventbazar

Системи вентиляції та кондиціювання повітря для автозаправних станцій

Зміст
Системи вентиляції та кондиціювання повітря для автозаправних станцій
Поділитись
Facebook
Поділитись
Facebook

Системи вентиляції та кондиціювання повітря для автозаправних станцій

Вентиляція та кондиціювання на автозаправці

Головним призначенням на автозаправних станціях є заправка автотранспорту паливом, але бувають станції, де виробляють ще й технічне обслуговування автомобілів. Часто заправки, прагнучи підвищити якість обслуговування клієнта, обладнають кафе чи рестораном швидкого харчування. Це відноситься до великих автозаправних станцій або мережі автозаправок, у звичайній заправці обов'язковими є наступні приміщення:

  • Операторна із залом обслуговування
  • Офісна частина
  • Кімната відпочинку персоналу
  • Кладова продовольчих товарів
  • Кладова непродовольчих товарів
  • Електрощитова
  • Санвузол для відвідувачів
  • Санвузол для персоналу

Давайте розглянемо, які кліматичні системи повинні бути присутніми в цих приміщеннях та їхнє головне призначення.


Система припливної вентиляції

Висока якість повітря у приміщення – це, перш за все, здоров'я відвідувачів та персоналу. Відвідувач, увійшовши в будинок, де для людини створено оптимальні кліматичні умови, почуватиметься комфортно, у персоналу не виникне почуття втоми від роботи в поганих умовах і істотно підвищиться його працездатність. Створити оптимальні умови будівлі дозволяє пристрій припливної вентиляції. Вона забезпечує подачу свіжого (зовнішнього) повітря в приміщення з дотриманням усіх санітарно-гігієнічних умов, таких як: температура, швидкість та чистота повітряних мас.

припливна вентиляція у приміщенні

Система витяжної вентиляції

Але не варто забувати, що не лише приплив повітря життєво необхідний для людини. Варто згадати, що життєдіяльність людей супроводжується виділенням вуглекислого газу (СО2) та інших шкідливостей у вигляді вологи, тепла та різноманітних запахів. Усунути їх із приміщення може обладнання витяжної вентиляції.

система витяжної вентиляції

Повітряна завіса

Створивши в приміщенні збалансований повітряний клімат, варто подбати про його збереження. Враховуючи, що операторський зал пропускає велику кількість відвідувачів, через вуличні повітря, що часто відкриваються, буде надходити в приміщення. Особливо це актуально для холодного періоду року. Взимку для відсікання прориву холодного вітру до зали на вході необхідна установка повітряної завіси. Так само, можливе її використання і в літню пору року, як бар'єр для проникнення теплого та запиленого зовнішнього повітря та підтримання ефективності кондиціювання.

повітряна завіса

Системи кондиціювання

Для зниження температури у теплу пору року та створення комфортних умов повітряного середовища рекомендується встановлення обладнання кондиціювання повітря. Кондиціювання необхідно для регулювання в будь-яких закритих будинках параметрів стану повітря на потрібному температурному рівні.

Рішення, які пропонує компанія ВЕНТБАЗАР

Кожен конкретний об'єкт, навіть, здавалося б, типовий за призначенням через свої архітектурні особливості не може бути стандартним. Розробка рішення для кожного об'єкта потребує індивідуального підходу . На рішення може впливати як місце розташування об'єкта, клімат, особливі побажання клієнта та бюджет, який планується витратити на реалізацію рішення щодо вентиляції та кондиціювання приміщення. Фахівці компанії Вентбазар при розробці проекту враховують усі деталі та побажання клієнта, щоб досягти максимального ефекту у створенні комфортного мікроклімату на автозаправних станціях.

індивідуальний підхід до клієнтів ВЕНТБАЗАР

При виборі обладнання для систем вентиляції та кондиціонування ми ґрунтуємось на тенденції енергозбереження, тим самим реалізовуючи якісні кліматичні системи, і при цьому економимо гроші наших клієнтів шляхом мінімізації експлуатаційних витрат.

цінова політика вентиляційних систем

Як досягається зменшення витрат?

Використання в системах вентиляції припливно-витяжних пристроїв із рекуперацією енергії.

Зменшення витрат завдяки використанню в системах вентиляції припливно-витяжних пристроїв із рекуперацією енергії

Взимку на нагрівання зовнішнього повітря до комфортної температури, витрачається велика кількість теплової енергії (електрика, гаряча вода, газ). Для зменшення витрати тепла використається обладнання з рекуперацією енергії. Принцип роботи її простий. Рекуператор дозволяє генерувати тепло з повітря, що видаляється, і передавати теплову енергію повітрям, що надходять, підігріваючи їх.

Використання в системах вентиляції вентиляторів з електронно-комутованими двигунами (ЕС-вентилятори)

ЄС-вентилятори

EC-вентилятори з електронним керуванням швидко реагують на зміну вимог по потужності та балансують роботу двигуна, якщо потрібний режим часткового навантаження. Ще однією їх перевагою є стабільність роботи навіть при частих коливаннях напруги. EC-вентилятори дозволяють знизити до 30% витрати електричної енергії в порівнянні зі звичайними AC-вентиляторами

Використання в системах кондиціювання компресорів з інверторним регулюванням

Використання кондиціонерів із інверторним керуванням дозволяє зменшити електричне споживання кондиціонера на 30-50%.

компресори з інверторним регулюванням

Так само, такі кондиціонери менш галасливі, дозволяють точніше підтримувати задану температуру, мають тривалий робочий ресурс, немає великих пускових струмів.


Як здійснюється індивідуальний підхід до рішення?

Існує багато видів кліматичних систем та велика різноманітність типів кондиціонування (настінний, канальний, касетний, підлоговий, підстельний, колонний…)

види кліматичних систем

Наші інженери підберуть системи, які максимально відповідатимуть параметрам Вашої автозаправної станції (розмірам та висоті приміщень, розташування торгових стелажів, робочим місцям операторів, інтер'єру АЗС).

креслення схеми вентиляційної системи

Фахівці допоможуть Вам розробити рішення, підібрати обладнання та виконати проект саме для Вашої АЗС з усіма її особливостями. А також, виконати якісний монтаж та налагодження систем.

Чому ми?

9 років досвіду в сфері ОВіК

Працюємо на принципах «win-win»

Регулярно проходимо тренінги і вкладаємо отриманий досвід у кожен проект

З нами вибір обладнання – зручний, вигідний, швидкий

Більш 400 реалізованих об'єктів

Ми створюємо мікроклімат, який подобається людям

Сертифікати і ліцензії
Дозвіл на роботи Будівельна ліцензія Офіційний дилер бренду Daikin Офіційні партнери бренду Solerpalau Офіційні партнери бренду Gree Сертифікат ВентСервіс

Міста в яких ми працюємо

  1. Київ
  2. Вінниця
  3. Кіровоград
  4. Львів
  5. Харків
  6. Полтава
  7. Сумми
  8. Дніпропетровськ
  9. Івано-Франківськ
  10. Запоріжжя
  11. Миколаїв
  12. Одеса
  13. Чернігів
  14. Чернівці
  15. Житомир
  16. Тернопіль
  17. Луцьк
  18. Рівно
  19. Хмельницький
  20. Мукачево
  21. Ужгород
У вас залишились запитання?
Замовте безкоштовно: консультацію, проектне рішення, розрахунок вартості
Надіслати
Вам була корисна ця стаття?
Так
Ні
Потрібна консультація спеціаліста?
Зв'яжіться з нами, наш спеціаліст відповість на ваші запитання
Замовити дзвінок
Ми хочемо проконсультувати вас
Обов'язкове поле
Обов'язкове поле

Підписатися на розсилку

Допомога
Допомога
Об'єкти
Рубрики
Послуги