loading
Каталог
Служба підтримки
097 100-05-33
044 500-00-53
В будні з 09:00 до 20:00 На вихідних з 10:00 до 17:00 (замовлення on-line)
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
Служба підтримки
097 100-05-33
044 500-00-53
В будні з 09:00 до 20:00 На вихідних з 10:00 до 17:00 (замовлення on-line)
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
Каталог
Пошук
Корзина
Обране
Каталог
Бренди
Aereco Alfa Laval Aspen Aspira Atmic AUX Ballu Belimo Blauberg Bosch Carrier Cata Celsius Chigo Climaveneta Climtec Cooper&Hunter Daikin Danfoss Dantherm Devi Eberle Electrolux EWT Frapol (Onyx) Frico Genergy Genpower Gree Gucbir Guntner Haier Helios Hisense Hitachi Hoapp (Gree) Hutterer&Lechner GmbH Idea Invertek Irmas Jonix Leberg Lennox Lenze Lessar LG Lufberg Maico Master Microdam Midea Mitsubishi Electric Mitsubishi Heavy Mosa MYCOND Neoclima Nibe Nordis O.ERRE Olefini Olmo Ostberg Panasonic Philips RC Group Reventon Rhoss Rosenberg Ruck Sabiana Sakata Salda Sentera Siemens Soler&Palau Systemair Terneo Thermoscreens Tion Toshiba Tosot Trane Trotec UVDI Vaillant Ventoxx Vortice Vts Weger Wito York Zanussi Вентс Прана Тепломаш Термия
Блог
16 березня
2265
Ventbazar

Очищувачі та миття повітря для алергіків

Зміст
Очищувачі та миття повітря для алергіків
Поділитись
Facebook
Поділитись
Facebook

Очищувачі та миття повітря для алергіків


Далеко не найкращий стан екології у великих населених пунктах, забруднення повітря та погана якість води викликає помітне збільшення кількості алергіків. Єдиним, нелікарським способом боротьби з алергією є обмеження контактів про те, що її викликає. Однак, цей метод підійде, якщо алергеном є, наприклад, будь-яка їжа, яку можна видалити з раціону харчування. Але що робити, якщо страждання викликає респіраторна алергія, що викликається тим, що знаходиться в повітрі: різні гази і запахи, пил, пташиний пух і собача шерсть? На жаль, на відкритому просторі важко буде обійтися без ліків і захисної маски, але в домашніх умовах або офісі цілком можливо створити зону безпеки, в чому може допомогти очищувач повітря від алергенів, який оснащується різними видами фільтрів, що вловлюють шкідливі частинки.
Звичайно, жоден побутовий фільтр не зможе утримати всі шкідливі елементи, що витають у приміщенні, але відчутно зменшити їх вміст у повітрі до рівня, що не викликає нетипової імунної відповіді, цілком здатний.

Основні алергени у повітрі

Очисник повітря для алергіків може комплектуватися фільтрами, що мають різні здібності. Тому перш, ніж визначиться з вибором пристрою, варто розібратися з видами домашніх алергенів. Ними є:
- пил, що містить пилових кліщів та їх виділення, білкові елементи з тіл тварин, чимала кількість спор цвілевих грибів тощо;
- пилок, що потрапляє ззовні. Здебільшого ця проблема є сезонною, але наслідки можуть і затягнутися;
- шерсть свійських тварин, де, як мовилося раніше, затримуються білкові виділення.

Типи алергенів повітря

Ці алергени в квартирі або офісі є найчастішими причинами хвороби, усунути які, щоправда, частково і на короткий час, дозволяє регулярне прибирання приміщень. Проте, більш дієвим способом, є все ж таки використання очисників, застосовувати які можна набагато частіше, ніж проводити прибирання, а то й залишати працювати цілодобово.

Застосовувані способи очищення повітря

Найкращий очисник повітря для алергіка – це той, який справді здатний усунути причину недуги. І тут потрібно враховувати спосіб, за допомогою якого виконується очищення повітря. Це може бути:
  • механічне очищення, що передбачає проходження повітря через спеціальний фільтр. Ними можуть бути фільтри грубої очистки, які використовує очисник повітря алергія на кішок і собак, з розміром вовни, що перевищує 10 мікрон, і з дрібнішим, складноорганізованим «ситом», як, наприклад, НЕРА-фільтр, здатний затримувати найдрібніші частинки пилу, пилових кліщів, пилок, розміром від 0,1 до 0,3 мікрона. Якщо ж, наділений таким фільтром очисник повітря алергія, оснащений ще й електростатичним блоком, результат очищення може досягати 99,9%. Така установка може видаляти з повітря пилок, шкідливі гази та запахи;
  • електростатична очистка, що передбачає зарядку алергенів, що забезпечує їхнє найкраще притягування до НЕРА-фільтру, з одночасним продукуванням озону, який забезпечує інактивацію органічних частинок, роблячи їх нешкідливими;
  • миття повітря для алергіків . У цьому випадку забруднення, що пропускається через апарат повітряному потоці, осідають під впливом води і потім змиваються в контейнер. Як правило, мийки наділяються ще й функцією зволоження повітря. Оскільки, за допомогою води можна видаляти тільки відносно великі частинки різних забруднень, це також може бути очисник повітря при алергії на котів та собак;
  • фотокаталітичне очищення. У цій технології використовується ультрафіолетова лампа, при впливі променів якої на діоксид титану, утворюються окислювачі, що розкладають органічні забруднювачі на воду та вуглекислий газ. Правда, такий спосіб вимагає досить довгого впливу на органіку, що не завжди можливо, і марний, по відношенню до не органіки, яка добре утримується за допомогою механічної фільтрації. Тому, як правило, такий очисник повітря для алергіків купити можна, не тільки з фотокаталізом, але і ще одним щаблем очищення іншого типу, що затримує все, що не вийшло на попередньому рівні.

Знезаражувач повітря Jonix – нові можливості у боротьбі з алергенами

Очищувач Jonix
При всій різноманітності способів, що дозволяють, з різним ступенем успіху позбавитися алергенів у приміщенні, ідеальний метод поки що не знайдений. Проте технології продовжують удосконалюватися, пропонуючи більш продуктивні рішення. Прикладом того, може бути очисник повітря при алергії Jonix , в роботі якого застосовується передова технологія холодної плазми, що вважається на даний момент найбільш ефективним способом очищення повітря та знезараження різних поверхонь. Пристрій успішно видаляє цвіль, віруси, бактерії, запахи та багато інших забруднення. Очисник сертифікований в Європі як медичний апарат першого класу і успішно пройшов сертифікацію в Україні.
Знезаражувач і очищувач повітря для алергіків Jonix, повною мірою, є активною системою очищення, оскільки вона знаходить, виконує уловлювання та знищення практично всіх можливих забруднень.

Принцип її роботи заснований на створенні електричного поля, в якому відбувається зіткнення високоенергетичних електронів з молекулами кисню, азоту та пари, що призводить до генерування різних активних частинок, їх притягнення до забруднювачів повітря. При вступі частинок у реакцію з оболонками вірусів та бактерій відбувається руйнування їх хімічної структури та розкладання.

На Jonix очисник повітря алергія відгуки найсприятливіші. Зазначається, що він:
  • знищує до 99,9% бактерій та вірусів;
  • на 98,6% зменшує частку леткої органіки;
  • винищує алергени, грибки цвіль;
  • виконує очищення повітря від пилу;
  • видаляє запах формальдегіду;
  • на 95% зменшує наявність частинок продуктів горіння.

Вирішення проблеми в комплексі

Кращі очисники повітря для алергіків дозволяють успішно боротися з причинами неприємності, що вже присутні в приміщенні. Проте, багато хто з них, у тому числі, пилок, пил та інші алергени, приносяться ззовні, під час провітрювання житла.

У цьому випадку, може допомогти комплексне вирішення проблеми, від компанії ТІОН, що спеціалізується на розробках технологій повітроочищення в медицині, виробничій сфері та побутових умовах.
У комплекс включений бризер , який подає до приміщення свіже, очищене повітря, та очищувач повітря проти алергії ТІОН Clever .
Компактний бризер досить легко встановлюється. У ньому передбачені 3 різні ступені очищення, у тому числі, за допомогою НЕРА-фільтра, а також нагрівання повітря та управління смартфоном, за датчиками вологості, температури та СО2.
Брізер Тіон

Очищувач ТІОН, крім, власне, очищення повітря, виконує його знезараження. Може кріпитися на стіну або переміщатись по приміщенні на коліщатках. Завдяки повному набору фільтрів, у тому числі G4, адсорбційно-каталітичного, електростатичного та НЕРА, ефективність апарату значно перевищує можливості інших пристроїв. Він може виступати і як очисник повітря алергія на собак, і як захист від дії пилку, а також інших подразників. Він дуже успішний у зборі дрібного та великого пилу, вовни тварин, біоаерозолей, шкідливих газів та неприємних запахів. При цьому апарат здатний очищати до 150 кубометрів повітря на годину. Керування виконується за допомогою пульта дистанційного керування.
Ступені очищення повітря

Які можна зробити висновки?

При всіх позитивних рекомендаціях виробників і профільних фахівців у рядових користувачів все ж таки залишається питання: так чи допомагає очищувач повітря від алергії ?
Однозначної відповіді ніхто не дає. Багато хто відповідає, що допомагає, але ... Саме в цьому "але" і криється відповідь.

Багато користувачів говорять про неефективність очисників, але в багатьох випадках причина криється в неправильній експлуатації або неправильному виборі техніки. У цій ситуації завжди можна звернутися до компанії Ventbazar, фахівці якої завжди допоможуть з вибором і придбанням відповідного обладнання.

Крім того, стовідсоткового результату очищення приміщення від алергенів ще не досяг ніхто, але вже впритул наближаються до цього. Наприклад, форум «пестрит», що обговорює очищувач повітря для алергіків, прекрасними відгуками про роботу очисників-дезінфекторів Jonix і комплексів від компанії ТІОН, які досягли майже стовідсоткової ефективності в очищенні повітря, що дозволяє значно спростити життя алергікам.

Чому ми?

9 років досвіду в сфері ОВіК

Працюємо на принципах «win-win»

Регулярно проходимо тренінги і вкладаємо отриманий досвід у кожен проект

З нами вибір обладнання – зручний, вигідний, швидкий

Більш 400 реалізованих об'єктів

Ми створюємо мікроклімат, який подобається людям

Сертифікати і ліцензії
Дозвіл на роботи Будівельна ліцензія Офіційний дилер бренду Daikin Офіційні партнери бренду Solerpalau Офіційні партнери бренду Gree Сертифікат ВентСервіс

Міста в яких ми працюємо

  1. Київ
  2. Вінниця
  3. Кіровоград
  4. Львів
  5. Харків
  6. Полтава
  7. Сумми
  8. Дніпропетровськ
  9. Івано-Франківськ
  10. Запоріжжя
  11. Миколаїв
  12. Одеса
  13. Чернігів
  14. Чернівці
  15. Житомир
  16. Тернопіль
  17. Луцьк
  18. Рівно
  19. Хмельницький
  20. Мукачево
  21. Ужгород
У вас залишились запитання?
Замовте безкоштовно: консультацію, проектне рішення, розрахунок вартості
Надіслати
Вам була корисна ця стаття?
Так
Ні
Потрібна консультація спеціаліста?
Зв'яжіться з нами, наш спеціаліст відповість на ваші запитання
Замовити дзвінок
Ми хочемо проконсультувати вас
Обов'язкове поле
Обов'язкове поле

Підписатися на розсилку

Допомога
Допомога
Об'єкти
Рубрики
Послуги