loading
Каталог
Служба підтримки
097 100-05-33
044 500-00-53
В будні з 09:00 до 20:00 На вихідних з 10:00 до 17:00 (замовлення on-line)
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
Служба підтримки
097 100-05-33
044 500-00-53
В будні з 09:00 до 20:00 На вихідних з 10:00 до 17:00 (замовлення on-line)
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
Каталог
Пошук
Корзина
Обране
Каталог
Бренди
Aereco Alfa Laval Aspen Aspira Atmic AUX Ballu Belimo Blauberg Bosch Carrier Cata Celsius Chigo Climaveneta Climtec Cooper&Hunter Daikin Danfoss Dantherm Devi Eberle Electrolux EWT Frapol (Onyx) Frico Genergy Genpower Gree Gucbir Guntner Haier Helios Hisense Hitachi Hoapp (Gree) Hutterer&Lechner GmbH Idea Invertek Irmas Jonix Leberg Lennox Lenze Lessar LG Lufberg Maico Master Microdam Midea Mitsubishi Electric Mitsubishi Heavy Mosa MYCOND Neoclima Nibe Nordis O.ERRE Olefini Olmo Ostberg Panasonic Philips RC Group Reventon Rhoss Rosenberg Ruck Sabiana Sakata Salda Sentera Siemens Soler&Palau Systemair Terneo Thermoscreens Tion Toshiba Tosot Trane Trotec UVDI Vaillant Ventoxx Vortice Vts Weger Wito York Zanussi Вентс Прана Тепломаш Термия
Блог
17 травня
4976
Ventbazar

Область застосування вентиляторів осьових

Зміст
Область застосування вентиляторів осьових
Поділитись
Facebook
Поділитись
Facebook

Область застосування вентиляторів осьових

Завдяки величезному різноманіттю модифікацій, конструкційних виконань та широкій гамі типорозмірів, вентилятори осьові застосовуються для побутових цілей, систем вентиляції та повітряного опалення для промислових та сільськогосподарських об'єктів. Вони встановлюються на опори, круглі або прямокутні канали, кріпляться фланцями на опорну поверхню.

осьовий вентилятор на вікні

Добре відома номенклатура осьових вентиляторів побутової серії для встановлення у вікнах, стінах, стелях, у кухонних витяжках для організації припливно-витяжної вентиляції у квартирах чи будинках. Такі вентилятори додатково комплектуються фільтрами, зворотними клапанами, регуляторами швидкості.

Особливо виділяються осьові вентилятори підпори для створення надлишкового тиску з метою запобігання попаданню диму в шлюзи, шахти ліфтів, сходові клітини при евакуації людей у системах протидимної вентиляції.

Випускаються також вентилятори димовидалення , вентилятори вибухозахищені , шахтні вентилятори.


Конструкція осьового вентилятора

Також варто відзначити спеціальні моделі для систем припливно-витяжної вентиляції промислових об'єктів : систем вентиляції приміщень нафтогазопереробного комплексу, холодильних камер, зварювальних ділянок, фарбувальних камер, охолоджувачів, градирень, сушильних шаф, гаражів, тунелів, СТО і т.д. осьові вентилятори мають суттєві конструкційні відмінності, одні переміщують газопароповітряні суміші з домішками твердих частинок, інші мають вибухозахищене виконання або працюють в умовах підвищених температур, стійкі до агресивного середовища або мають протипожежний захист.



Застосування осьового вентилятора у басейні

Варто виділити і групу осьових вентиляторів великої продуктивності, що застосовуються в системах загальнообмінної вентиляції громадських, адміністративних будівель та промислових споруд: шкіл, плавальних басейнів, спорткомплексів, складів, ресторанів, комерційних центрів, складів, громадських установ тощо.


Особливу групу складають моделі для встановлення на об'єктах сільського господарства, які мають відповідати специфічним вимогам: довговічністю, надійністю та безперебійністю роботи протягом тривалого терміну служби, можливістю регулювання потужності у спеціальних кліматичних умовах.


Такі вентилятори працюють на птахофабриках, свинофермах, у корівниках, на складах готової продукції та овочесховищах. Вони мають спеціальний захист лопат стійкими покриттями, решітки або захисні сітки, що вкривають від потрапляння сторонніх частинок та предметів у зону вентилятора, а також надійне кріплення.

Осьовий вентилятор на дачі
Можна відзначити групу фланцевих вентиляторів для організації витяжки на підприємствах громадського харчування, ресторанах, барах, їдалень.

Необхідно відзначити і про застосування осьових вентиляторів у повітряно-опалювальних агрегатах різної потужності, це продуктивні та надійні пристрої, що допомагають організувати опалення, рециркуляцію або охолодження повітря у приміщеннях різного об'єму. Вони прості, надійні та зручні в налаштуванні та управлінні.


Завдяки різноманітності функціональних можливостей, простоті конструкції та доступним цінам, осьові вентилятори найчастіше застосовують у побуті та промислових системах. Величезна різноманітність моделей осьових вентиляторів не дає змоги перерахувати всі сфери їх застосування. Сучасний рівень технологій дозволяють створювати більш досконалі моделі, які забезпечують виконання будь-яких проектних рішень.

Чому ми?

9 років досвіду в сфері ОВіК

Працюємо на принципах «win-win»

Регулярно проходимо тренінги і вкладаємо отриманий досвід у кожен проект

З нами вибір обладнання – зручний, вигідний, швидкий

Більш 400 реалізованих об'єктів

Ми створюємо мікроклімат, який подобається людям

Сертифікати і ліцензії
Дозвіл на роботи Будівельна ліцензія Офіційний дилер бренду Daikin Офіційні партнери бренду Solerpalau Офіційні партнери бренду Gree Сертифікат ВентСервіс

Міста в яких ми працюємо

  1. Київ
  2. Вінниця
  3. Кіровоград
  4. Львів
  5. Харків
  6. Полтава
  7. Сумми
  8. Дніпропетровськ
  9. Івано-Франківськ
  10. Запоріжжя
  11. Миколаїв
  12. Одеса
  13. Чернігів
  14. Чернівці
  15. Житомир
  16. Тернопіль
  17. Луцьк
  18. Рівно
  19. Хмельницький
  20. Мукачево
  21. Ужгород
У вас залишились запитання?
Замовте безкоштовно: консультацію, проектне рішення, розрахунок вартості
Надіслати
Вам була корисна ця стаття?
Так
Ні
Потрібна консультація спеціаліста?
Зв'яжіться з нами, наш спеціаліст відповість на ваші запитання
Замовити дзвінок
Ми хочемо проконсультувати вас
Обов'язкове поле
Обов'язкове поле

Підписатися на розсилку

Допомога
Допомога
Об'єкти
Рубрики
Послуги