loading
Каталог
Служба підтримки
097 100-05-33
044 500-00-53
В будні з 09:00 до 20:00 На вихідних з 10:00 до 17:00 (замовлення on-line)
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
Служба підтримки
097 100-05-33
044 500-00-53
В будні з 09:00 до 20:00 На вихідних з 10:00 до 17:00 (замовлення on-line)
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
Каталог
Пошук
Корзина
Обране
Каталог
Бренди
Aereco Alfa Laval Aspen Aspira Atmic AUX Ballu Belimo Blauberg Bosch Carrier Cata Celsius Chigo Climaveneta Climtec Cooper&Hunter Daikin Danfoss Dantherm Devi Eberle Electrolux EWT Frapol (Onyx) Frico Genergy Genpower Gree Gucbir Guntner Haier Helios Hisense Hitachi Hoapp (Gree) Hutterer&Lechner GmbH Idea Invertek Irmas Jonix Leberg Lennox Lenze Lessar LG Lufberg Maico Master Microdam Midea Mitsubishi Electric Mitsubishi Heavy Mosa MYCOND Neoclima Nibe Nordis O.ERRE Olefini Olmo Ostberg Panasonic Philips RC Group Reventon Rhoss Rosenberg Ruck Sabiana Sakata Salda Sentera Siemens Soler&Palau Systemair Terneo Thermoscreens Tion Toshiba Tosot Trane Trotec UVDI Vaillant Ventoxx Vortice Vts Weger Wito York Zanussi Вентс Прана Тепломаш Термия
Блог
4 червня
5886
Ventbazar

Кращі побутові кондиціонери 2019 року, а також рейтинг за 2018 та 2017 роки.

Зміст
Кращі побутові кондиціонери 2019 року, а також рейтинг за 2018 та 2017 роки.
Поділитись
Facebook
Поділитись
Facebook

Кращі побутові кондиціонери 2019 року, а також рейтинг за 2018 та 2017 роки.

Ринок побутових кондиціонерів постійно поповнюється цікавими новинками і покупцеві складно розібратися в усьому різноманітті моделей, їх особливості.

Щоб визначитися, кондиціонер якого бренду вибрати і чим він кращий за інші моделі, необхідно зупинитися на перевагах новинок у галузі спліт-систем, що з'явилися в останні роки і прислухатися до фахівців, які займаються цим видом діяльності: «Не завжди вибір, який був зроблений самостійно - вірний».

Інноваційні розробки, втілені у нових конструкціях побутових кондиціонерів у 2017-2018 роках


Найкращі кондиціонери 2018 та 2017 років виділяються сукупністю свіжих технологічних інновацій, що відповідають актуальним критеріям енергоефективності, надійності, комфорту та привабливості дизайну.
Перерахуємо деякі технологічні особливості та характеристики, які стають стандартними для сучасних побутових кондиціонерів:
  • Інверторне керування компресором та вентилятором знижує споживання енергії на 40%, зменшує рівень шуму та продовжує термін служби кондиціонера. Коефіцієнти SEER досягають 10, такі бренди Mitsubishi Electric, Daikin .
  • З інвенторними компресорами може працювати в режимі опалення до -25C (залежить від моделі та бренду).
  • Високоякісне очищення рециркуляційного і свіжого повітря, що підмішується, захистить не тільки від пилових забруднень, але і від вірусів або алергенів. Іонізатори -для насичення іонами та оздоровлення повітря.
  • Новий цікавий дизайн доповнений інтеграцією параметрів роботи кондиціонера, є регульовані підсвічування дисплея і корпусу.
  • Безшумні вентилятори внутрішнього блоку знижують шум до 17-19 дБА.
  • Покращений робочий діапазон у зимовий період у таких моделей, як Gree (з додатковими зимовими комплектами), а також Mitsubishi Electric, Daikin . У цих брендів він досягає - 25%, на відміну від звичайних кондиціонерів, які можуть працювати до - 5.
  • Вбудоване мікропроцесорне керування, програмування режимів скорочує енерговитрати компресора на 30-40%. Компресори ефективно працюють на фреоні R32.
  • 3D-керування та інтелектуальний розподіл потоків повітря допомагає спрямовувати холодні або теплі повітряні маси в потрібні зони приміщення. Управління датчиком присутності або руху, датчиком температури в пульті ДУ.
{callback:1}
Wi-Fi-керування зручне для віддаленого контролю за мікрокліматом зі смартфона чи ноутбука.

Удосконалена конструкція вентиляторів та теплообмінників, шумоізоляція корпусу та захист від замерзання зовнішнього блоку, інверторне керування вентиляторами, самоочищення внутрішнього блоку – додаткові переваги сучасних кондиціонерів.

Оскільки переваги та можливості моделей зазвичай вивчають з точки зору встановлення кондиціонера у конкретній квартирі, офісі, маркеті або у приватному будинку, також враховують зручність монтажу та підключення зовнішніх та внутрішніх блоків.

Рейтинг брендів – виробників побутових спліт-систем


Щоб розібратися, які кондиціонери краще для квартири чи будинку, ми провели опитування серед наших клієнтів, порівняли статистику продажів за останній рік та познайомилися більш детально зі списком корпорацій, які займають лідерські позиції у світовому рейтингу виробників кліматичного обладнання, запросили дані у постачальника лідерів, які займають топові позиції у світовому рейтингу виробників кліматичного обладнання:
Бренди Mitsubishi Electric , Daikin , Toshiba

  1. Переваги:
    • міжнародні корпорації-гіганти – незаперечні лідери з якості та надійності продукції;
    • налагоджений сервіс;
    • повний технічний, інформаційний та сервісний супровід;
    • всі заявлені показники, відповідають реальним;
    • великий термін експлуатації;
    • енергоефективні компресори.
  2. Недоліки:
    • найдорожчий ціновий сегмент обладнання та монтажу.


Бренди Haier , Gre e , LG , Cooper& Hunter

  1. Переваги:
    • обслуговування лише сертифікованими спеціалістами;
    • власні заводи із виробництва;
    • висока якість збирання;
    • тиха робота;
    • великий модельний ряд;
    • Хороша ціна за таке обладнання.
  2. Недоліки:
    • середній та дорогий ціновий сегмент;
    • не всі бренди мають зимовий комплект, що дозволяє працювати устаткуванню до -25 градусів;
    • Заявлені характеристики не завжди можуть бути правдивими.

Бренди Sakata, Neoclima, Midea , Hoapp

  1. Переваги:
    • китайські бренди, що активно розвиваються;
    • являють собою широку номенклатуру кондиціонерів з цікавим дизайном, новими функціями та доступнішими цінами;
    • відмінна ціна за охолодження;
    • проста в експлуатації;
    • дешеві запчастини при сервісі.
  2. Недоліки:
    • сервісне обслуговування слабо розвинене;
    • можлива відсутність запчастин на складах сервісних центрів.


Зазначимо, що серце кондиціонера – його компресор. Найкращі сьогодні – ті компресори, що випускаються японськими корпораціями Mitsubishi або Toshiba .
Варто також відзначити, що не кожен бренд може дозволити організувати професійну сервісну мережу в конкретній країні, модернізувати та доукомплектовувати моделі, обслуговувати кондиціонери, продані кілька років тому. Купуючи кондиціонер, не зайвим буде уточнювати такі нюанси з продавцями.

Haier HSU-09HNM03/R2 / HSU-09HUN203/R2 серії Lightera Wi-Fi – цікава та доступна за ціною неінверторна модель класу A/A, з удосконаленою системою подачі повітря - до 12 м, УФ-обробкою повітря, фотокаталітичним фільтром, з налаштуванням 4 режимів, з мінімальним шумом 24 дБА, керуванням пультом ДУ та з опціональним Wi-Fi-управлінням; додаткова опція – Блок Oxigent fresh для припливу свіжого повітря.





Daikin FTXB20C/RXB20C – надійний неінверторний кондиціонер з кращими характеристиками з енергоспоживання, А+, обігрів від -15 °С, якісний фільтр, що миється, багато комфортних режимів, зниження вночі звичайного рівня шуму на 3 дБА, регулювання хитних заслінок, захист відмінно якість за прийнятну ціну.



Gree GWH09QB-K3DNA2G серії Praktik Pro – доступна за ціною перевірена інверторна модель, що випускається з 2017 року, А+, функції охолодження/обігріву від -20 °C /осушення, функція комфортного напрямку потоків I Feel,фільтрація Cold Plazma, режими Турбо та економ , нічний режим, робота з таймера. З неінверторних доступних моделей можна вибрати модель Gree GWH09AAA-K3NNA2A серії Bora з малим рівнем шуму, самоочищенням, електростатичним фільтром, інтелектуальним розморожуванням, 4 режимами.




Cooper&Hunter CH-S09FTXQ серії Veritas Inverter – одна з доступних інверторних моделей, А++, рівень шуму в кімнаті мінімальний 23 дБА, зовні - 49дБА, управління по Wi-Fi та пультом ДУ з вбудованим датчиком температури, із захистом від замерзання, самоочищення, фільтром SMART-ION Filter, економні режими, захищений від замерзання компресор.



 

На додаток до вищевикладеного: про новинки та бренди 2021 року

Дізнатися багато цікавого про моделі кондиціонерів 2020 – 21 років можна також з нашого нового огляду, представленого як порівняння переваг та особливостей нових популярних моделей побутових спліт-систем для приміщень до 35 м2 та організованого у вигляді чемпіонату серед аналогів від різних брендів, представлених на українському ринку. .

Віртуальний чемпіонат-ринг між кондиціонерами - новинками 21 року організований компанією "Вентбазар" з підтримкою відео-проекту " Техно Гаєчки ".


Приклади наших робіт із монтажу побутових кондиціонерів:






Висновки


Визначимося з деякими важливими критеріями, на які варто звернути увагу під час вибору побутової спліт-системи.
Основні з них: бренд/дизайн/енергоефективність/функціональність/надійність. Важливе значення має правильний підбір та коректність виконання монтажу. Для комфорту – рівень шуму, особливо при встановленні настінного блоку у спальні чи дитячій. Кондиціонери вибирають, спираючись також на відгуки покупців та поради фахівців щодо впровадження подібної техніки.
Вибираючи модель відомого бренду, ви отримуєте техніку, що безвідмовно працює протягом як мінімум 10 років, при покупці моделей кондиціонерів «менш іменитих» брендів, обов'язково дізнайтесь про налагоджений сервіс і гарантійне обслуговування.

Інші цікаві статті на цю тему:

Вибираючи для приміщення систему кондиціювання (спліт-систему), необхідно враховувати деякі фактори та нюанси, які можуть вплинути на процес встановлення та подальшу її роботу. Читати далі

Спліт-система кондиціювання: як її вибрати?

Перед тим як замовляти спліт-систему або фанкойли, необхідно провести розрахунок кондиціювання.

Правильний розрахунок системи кондиціювання повітря

Ми всі знаємо про користь кондиціонера. Його основне завдання – створити комфортний клімат у приміщенні та зручність використання.

Інверторний чи звичайний кондиціонер. У чому різниця?

У будь-яких будівельних роботах жоден спеціаліст не розпочинає виконання завдань без проекту. Така сама ситуація з системами вентиляції та кондиціювання.

Проектування систем вентиляції та кондиціювання?

Ми всі знаємо про користь кондиціонера. Його основне завдання – створити комфортний клімат у приміщенні та зручність використання.

Інверторний чи звичайний кондиціонер. У чому різниця?

Чому ми?

9 років досвіду в сфері ОВіК

Працюємо на принципах «win-win»

Регулярно проходимо тренінги і вкладаємо отриманий досвід у кожен проект

З нами вибір обладнання – зручний, вигідний, швидкий

Більш 400 реалізованих об'єктів

Ми створюємо мікроклімат, який подобається людям

Сертифікати і ліцензії
Дозвіл на роботи Будівельна ліцензія Офіційний дилер бренду Daikin Офіційні партнери бренду Solerpalau Офіційні партнери бренду Gree Сертифікат ВентСервіс

Міста в яких ми працюємо

  1. Київ
  2. Вінниця
  3. Кіровоград
  4. Львів
  5. Харків
  6. Полтава
  7. Сумми
  8. Дніпропетровськ
  9. Івано-Франківськ
  10. Запоріжжя
  11. Миколаїв
  12. Одеса
  13. Чернігів
  14. Чернівці
  15. Житомир
  16. Тернопіль
  17. Луцьк
  18. Рівно
  19. Хмельницький
  20. Мукачево
  21. Ужгород
У вас залишились запитання?
Замовте безкоштовно: консультацію, проектне рішення, розрахунок вартості
Надіслати
Вам була корисна ця стаття?
Так
Ні
Потрібна консультація спеціаліста?
Зв'яжіться з нами, наш спеціаліст відповість на ваші запитання
Замовити дзвінок
Ми хочемо проконсультувати вас
Обов'язкове поле
Обов'язкове поле

Підписатися на розсилку

Допомога
Допомога
Об'єкти
Рубрики
Послуги