loading
Каталог
Служба підтримки
097 100-05-33
044 500-00-53
В будні з 09:00 до 20:00 На вихідних з 10:00 до 17:00 (замовлення on-line)
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
Служба підтримки
097 100-05-33
044 500-00-53
В будні з 09:00 до 20:00 На вихідних з 10:00 до 17:00 (замовлення on-line)
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
Каталог
Пошук
Корзина
Обране
Каталог
Бренди
Aereco Alfa Laval Aspen Aspira Atmic AUX Ballu Belimo Blauberg Bosch Carrier Cata Celsius Chigo Climaveneta Climtec Cooper&Hunter Daikin Danfoss Dantherm Devi Eberle Electrolux EWT Frapol (Onyx) Frico Genergy Genpower Gree Gucbir Guntner Haier Helios Hisense Hitachi Hoapp (Gree) Hutterer&Lechner GmbH Idea Invertek Irmas Jonix Leberg Lennox Lenze Lessar LG Lufberg Maico Master Microdam Midea Mitsubishi Electric Mitsubishi Heavy Mosa MYCOND Neoclima Nibe Nordis O.ERRE Olefini Olmo Ostberg Panasonic Philips RC Group Reventon Rhoss Rosenberg Ruck Sabiana Sakata Salda Sentera Siemens Soler&Palau Systemair Terneo Thermoscreens Tion Toshiba Tosot Trane Trotec UVDI Vaillant Ventoxx Vortice Vts Weger Wito York Zanussi Вентс Прана Тепломаш Термия
Блог
23 липня
2356
Ventbazar

Мультизональна система кондиціювання для триповерхового будинку

Зміст
Мультизональна система кондиціювання для триповерхового будинку
Поділитись
Facebook
Поділитись
Facebook

Мультизональна система кондиціювання для триповерхового будинку



Кондиціювання - це наш комфорт та затишок у літню спеку. Але що робити, якщо у Вас будинок площею 400 м 2 і його потрібно охолоджувати повноцінно, а фасад засмічувати безліччю зовнішніх блоків від кондиціонера не хочеться? Ми розповімо Вам, як вирішили таку проблему, та допомогли заощадити на електроенергії!
Проект кондиціювання для 3-х поверхового будинку

Замовлення послуги

Клієнт знайшов наш сайт через мережу Інтернет і далі ознайомився з подібними нашими рішеннями. Коли він нам зателефонував, виявилося, що Власник будинку доручив вести та організовувати всі аспекти, пов'язані з ремонтом будинку та налагодженням інженерних мереж, своєму виконробу, тому швидше він став нашим Замовником. Справа була така: Власник передав всі вимоги до системи кондиціонування своєму виконробу, а той знайшов нас, замовив у нас проектування та монтаж, і далі передавав усі дані від нас Власнику. По суті, він був лінією для переговорів між нами та Власником. Але договір та інші важливі документи ми обговорювали і підписували безпосередньо з Власником будинку.
Послуга кондиціювання для дому

Поетапне виконання

Замовлення послуги - охолодження для приватного будинку 1. Перший зв'язок та взяття вступних даних: уточнили, яка має бути температура в будинку влітку та взимку, дізналися побажання щодо обладнання та дизайну, провели консультацію щодо видів систем, та уточнили технічні моменти.

Розрахунок кондиціювання для дому 2. Виїхали на об'єкт взяття всіх даних щодо розрахунків (загальна площа, розміри кожної кімнати, у яких передбачалося охолодження, середня поточна температура тощо.). Так як плани будинку були непридатні для роботи з ними, ми взяли всі дані для складання нових планів під систему кондиціювання.

Проектування системи кондиціювання для дому 3. Склали КП, і погодили із Замовником ціну, підібрали мультизональну систему кондиціювання . Але оскільки Власник будинку хотів здешевити рішення, ми переробили КП, і запропонували використовувати систему кондиціювання виробника Haier, а Midea залишили для третього поверху, на що отримали згоду.

Монтаж системи кондиціювання - приклад 4. Монтаж, пуско-налагодження.
Оскільки проект був замовлений до початку ремонту, що правильно виходячи з принципів встановлення інженерних мереж, то ми весь монтаж проводили поетапно, разом з ремонтом. З цієї причини проект тривало довго, а загальний час, витрачений на вентиляцію, було важко порахувати – тому ми не вказали кількість днів, витрачених на монтаж, як це зазвичай робимо.

Технічне та дизайнерське рішення

Мультизона для дому 400 м2 Як основне обладнання ми підібрали мультизональну систему кондиціонування бренду Haier . Така система має на увазі один зовнішній блок, який кріпиться на фасаді будівлі, і багато внутрішніх блоків. В даному випадку ми використовували зовнішній блок моделі Haier MRV III-S AU60NFIERA (G) та 5 внутрішніх таких моделей: 1 настінний внутрішній блок MRV AS072MGERA; та 4 блоки канального типу моделей AD072MSERA (2 шт.), AD092MSERA, AD162MSERA, AD242MSERA.
Для третього поверху, щоб здешевити проектне рішення, ми встановили три спліт-системи Midea: модель MSMA-18HRN1-Q (2 шт.) та MS12F-18HRN1-Q настінного типу, грубо кажучи, настінні побутові кондиціонери.

Вся система кондиціонування у будинку споживає у сумі 16 кВт електроенергії. Для порівняння, якби ми поставили в будинок тільки спліт-систему з усіма внутрішніми блоками, то загальна споживана потужність склала б мінімум 62 кВт електроенергії, і це на мінімальних налаштуваннях кондиціонерів.
Дизайнерське рішення полягало в тому, що ми сховали все обладнання за полотном, встановили адаптери і підвели канальні блоки до них, приєднавши лінійні дифузори; а ось зовнішні блоки і так не сильно видно, адже там лише 3 блоки замість 10 шт. Так, система дуже економна, невидима та ефективна, оскільки поширення холодного повітря йде по всьому будинку за рахунок використання великої кількості блоків. А дифузори чудово виглядають у дизайні.

Робоча план-схема для об'єкту

Проект системи кондиціювання для дому

Монтажні роботи поетапно

Оскільки ми реалізовували систему цьому об'єкті разом із ремонтом, то монтаж проводився поэтапно. Основні етапи:
1. У перший етап робіт ми встановили зовнішні блоки системи кондиціонування, провели фреоно-проводи всередину будинку по своїх місцях і далі підключили до них внутрішні блоки після їх установки.
2. Далі ми провели та приєднали повітроводи, підготували їх під установку адаптерів; поставили дросель-клапани для того, щоб Клієнт міг регулювати напрямок і положення ґрат надалі; під'єднали пульти.
3. Після того, як у будинку оштукатурили всі стіни, ми приїхали, щоб поставити адаптери до підготовлених раніше місць. Так само на цьому етапі ми здійснили пробний запуск системи - все працювало добре.
4. Останній етап був найшвидшим – ми встановили ґрати під усі адаптери, на чому монтаж було завершено. Далі ми дочекалися Замовника, і в його присутності виконали пуско-налагодження. Клієнт був задоволений.

Проблем ніяких не виникало, все пройшло за планом.

Інші приклади наших робіт



{callback: 1}

Припливно-витяжна вентиляція з рекуперацією тепла та кондиціюванням.
Будинок із сип-панелей 114 м 2 . Припливно-витяжна вентиляція з рекуперацією тепла та кондиціюванням



Опалення тепловим насосом HITACHI
Садиба 250 м 2 . Опалення тепловим насосом HITACHI

Енергоефективна вентиляція та кондиціювання в приватному будинку з сип панелей 120 м2
Енергоефективна вентиляція та кондиціювання в приватному будинку з сип панелей 120 м 2

Підсумки

Незважаючи на те, що рішення щодо системи кондиціювання для Власника виявилося дорогим, він був вражений нашою роботою і хотів співпрацювати з нами далі. Коли ми запитали, що саме йому сподобалося, він відповів: «Ви підійшли до питання серйозно, склали нові плани додому на виконання рішення, а система працює саме так, як я хотів».
Після завершення всіх робіт, коли ми вже закрили цей проект, Клієнт зателефонував нам і здійснив нове замовлення: проектування/використання системи осушення та вентиляції для басейну в цьому ж приватному будинку. Але ми розповімо про нього, коли всі роботи будуть доведені до кінця.

Чому ми?

9 років досвіду в сфері ОВіК

Працюємо на принципах «win-win»

Регулярно проходимо тренінги і вкладаємо отриманий досвід у кожен проект

З нами вибір обладнання – зручний, вигідний, швидкий

Більш 400 реалізованих об'єктів

Ми створюємо мікроклімат, який подобається людям

Сертифікати і ліцензії
Дозвіл на роботи Будівельна ліцензія Офіційний дилер бренду Daikin Офіційні партнери бренду Solerpalau Офіційні партнери бренду Gree Сертифікат ВентСервіс

Міста в яких ми працюємо

  1. Київ
  2. Вінниця
  3. Кіровоград
  4. Львів
  5. Харків
  6. Полтава
  7. Сумми
  8. Дніпропетровськ
  9. Івано-Франківськ
  10. Запоріжжя
  11. Миколаїв
  12. Одеса
  13. Чернігів
  14. Чернівці
  15. Житомир
  16. Тернопіль
  17. Луцьк
  18. Рівно
  19. Хмельницький
  20. Мукачево
  21. Ужгород
У вас залишились запитання?
Замовте безкоштовно: консультацію, проектне рішення, розрахунок вартості
Надіслати
Вам була корисна ця стаття?
Так
Ні
Потрібна консультація спеціаліста?
Зв'яжіться з нами, наш спеціаліст відповість на ваші запитання
Замовити дзвінок
Ми хочемо проконсультувати вас
Обов'язкове поле
Обов'язкове поле

Підписатися на розсилку

Допомога
Допомога
Об'єкти
Рубрики
Послуги