loading
Каталог
Служба підтримки
097 100-05-33
044 500-00-53
В будні з 09:00 до 20:00 На вихідних з 10:00 до 17:00 (замовлення on-line)
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
Служба підтримки
097 100-05-33
044 500-00-53
В будні з 09:00 до 20:00 На вихідних з 10:00 до 17:00 (замовлення on-line)
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
Каталог
Пошук
Корзина
Обране
Каталог
Бренди
Aereco Alfa Laval Aspen Aspira Atmic AUX Ballu Belimo Blauberg Bosch Carrier Cata Celsius Chigo Climaveneta Climtec Cooper&Hunter Daikin Danfoss Dantherm Devi Eberle Electrolux EWT Frapol (Onyx) Frico Genergy Genpower Gree Gucbir Guntner Haier Helios Hisense Hitachi Hoapp (Gree) Hutterer&Lechner GmbH Idea Invertek Irmas Jonix Leberg Lennox Lenze Lessar LG Lufberg Maico Master Microdam Midea Mitsubishi Electric Mitsubishi Heavy Mosa MYCOND Neoclima Nibe Nordis O.ERRE Olefini Olmo Ostberg Panasonic Philips RC Group Reventon Rhoss Rosenberg Ruck Sabiana Sakata Salda Sentera Siemens Soler&Palau Systemair Terneo Thermoscreens Tion Toshiba Tosot Trane Trotec UVDI Vaillant Ventoxx Vortice Vts Weger Wito York Zanussi Вентс Прана Тепломаш Термия
Блог
19 лютого
3753
Ventbazar

Як вписати вентиляцію та кондиціювання в дизайн квартири

Зміст
Як вписати вентиляцію та кондиціювання в дизайн квартири
Поділитись
Facebook
Поділитись
Facebook

Як вписати вентиляцію та кондиціювання в дизайн квартири

Монтаж вентиляційних установок, повітрозабірних решіток, анемостатів та повітроводів, блоків спліт-систем або інших елементів кліматичної техніки у квартирах пов'язаний з рішенням не лише конструкційного планування, але й ув'язування з вимогами дизайну в окремих приміщеннях.


Попередньо прорахувавши всі експлуатаційні параметри та продуктивність установки, вентиляційники визначають конструктивне рішення схеми розведення повітроводів або розташування окремих агрегатів системи вентиляції та кондиціювання при канальному або безканальному способі установки.

Вимоги, дотримувані під час монтажу

вентиляція та дизайн квартири 1. Враховуються вимоги технічної документації щодо встановлення кожного з пристроїв. Наприклад, при установці внутрішніх блоків кондиціонерів повинні суворо витримуватися відстані від стін, стелі, підлоги для забезпечення забору або викиду повітря. Повинна забезпечуватись також зручність для дистанційного керування пристроями.

2. Довжина ділянок повітроводів, довжина траси переміщення повітряних мас, перетину та обсяги повітря, що пропускається, повинні бути розраховані згідно з СНиП і не перевищувати допустимих меж за рівнем шуму.

3. Перетин повітроводів - круглі або прямокутні, матеріал - метал або пластик, повинні забезпечувати мінімальний опір повітряному потоку і мати хороші зносостійкі характеристики при впливі вологості або домішок повітря, що видаляється. Необхідно також оцінити протипожежні характеристики складових елементів вентсистеми.

Припливно-витяжна вентиляція з рекуперацією

4. Розташування елементів системи клімату має гарантувати можливість проведення ревізії системи, проведення технічного обслуживания. Система повітроводів і розподільних грат зазвичай ховається за підвісні стелі, багаторівневі стельові конструкції, за окремі вертикальні або горизонтальні виступи.

5. Зовнішній вигляд елементів системи вентиляції та кондиціонування, виносних блоків, припливно-витяжних установок, компактних припливно-витяжних пристроїв повинен гармонійно вписуватись у загальне дизайнерське рішення.

6. Розміщення на фасадній частині будівлі систем подачі або видалення повітря, зовнішніх блоків кондиціонерів не порушуватиме архітектурний стиль будівлі.


Розведення повітроводів 7. Реалізація енергозберігаючої кліматичної установки з індивідуальними налаштуваннями для кожного приміщення неможлива без автоматизації та диспетчеризації керування такою системою. Програмуючи клімат у кожній кімнаті, протягом дня, тижня добиваються не лише економії енергоресурсів, а й збільшують термін надійної роботи обладнання.

Є ще багато завдань, які зобов'язані вирішувати як проектувальники, так і монтажники в кожному окремому випадку для того, щоб власники квартир здійснили нарешті свою мрію про чисте, здорове, свіже повітря і красивий сучасний інтер'єр у своїй квартирі.

Інші цікаві статті на цю тему:

Давно відомо, що запахи здатні впливати не тільки на самопочуття, а й на поведінку людини, тому великий попит мають різноманітні ароматизатори повітря, про які ми і поговоримо в цій статті.

Ароматизація для покращення мікроклімату

Побутовий вентилятор – необхідна річ у приміщенні. Він організовує циркуляцію повітря, наповнюючи все приміщення чистими та свіжими повітряними масами. Для того, щоб не помилитися у виборі, потрібно знати пару простих правил.

Як енергозберігаючі технології впливають на мікроклімат, секрети збереження енергії в домашніх умовах.

Чому ми?

9 років досвіду в сфері ОВіК

Працюємо на принципах «win-win»

Регулярно проходимо тренінги і вкладаємо отриманий досвід у кожен проект

З нами вибір обладнання – зручний, вигідний, швидкий

Більш 400 реалізованих об'єктів

Ми створюємо мікроклімат, який подобається людям

Сертифікати і ліцензії
Дозвіл на роботи Будівельна ліцензія Офіційний дилер бренду Daikin Офіційні партнери бренду Solerpalau Офіційні партнери бренду Gree Сертифікат ВентСервіс

Міста в яких ми працюємо

  1. Київ
  2. Вінниця
  3. Кіровоград
  4. Львів
  5. Харків
  6. Полтава
  7. Сумми
  8. Дніпропетровськ
  9. Івано-Франківськ
  10. Запоріжжя
  11. Миколаїв
  12. Одеса
  13. Чернігів
  14. Чернівці
  15. Житомир
  16. Тернопіль
  17. Луцьк
  18. Рівно
  19. Хмельницький
  20. Мукачево
  21. Ужгород
У вас залишились запитання?
Замовте безкоштовно: консультацію, проектне рішення, розрахунок вартості
Надіслати
Вам була корисна ця стаття?
Так
Ні
Потрібна консультація спеціаліста?
Зв'яжіться з нами, наш спеціаліст відповість на ваші запитання
Замовити дзвінок
Ми хочемо проконсультувати вас
Обов'язкове поле
Обов'язкове поле

Підписатися на розсилку

Допомога
Допомога
Об'єкти
Рубрики
Послуги