loading
Каталог
Служба підтримки
097 100-05-33
044 500-00-53
В будні з 09:00 до 20:00 На вихідних з 10:00 до 17:00 (замовлення on-line)
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
Служба підтримки
097 100-05-33
044 500-00-53
В будні з 09:00 до 20:00 На вихідних з 10:00 до 17:00 (замовлення on-line)
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
Каталог
Пошук
Корзина
Обране
Каталог
Бренди
Aereco Alfa Laval Aspen Aspira Atmic AUX Ballu Belimo Blauberg Bosch Carrier Cata Celsius Chigo Climaveneta Climtec Cooper&Hunter Daikin Danfoss Dantherm Devi Eberle Electrolux EWT Frapol (Onyx) Frico Genergy Genpower Gree Gucbir Guntner Haier Helios Hisense Hitachi Hoapp (Gree) Hutterer&Lechner GmbH Idea Invertek Irmas Jonix Leberg Lennox Lenze Lessar LG Lufberg Maico Master Microdam Midea Mitsubishi Electric Mitsubishi Heavy Mosa MYCOND Neoclima Nibe Nordis O.ERRE Olefini Olmo Ostberg Panasonic Philips RC Group Reventon Rhoss Rosenberg Ruck Sabiana Sakata Salda Sentera Siemens Soler&Palau Systemair Terneo Thermoscreens Tion Toshiba Tosot Trane Trotec UVDI Vaillant Ventoxx Vortice Vts Weger Wito York Zanussi Вентс Прана Тепломаш Термия
Блог
21 серпня
4419
Ventbazar

Як повернути спокійний сон дитини

Зміст
Як повернути спокійний сон дитини
Поділитись
Facebook
Поділитись
Facebook

Як повернути спокійний сон дитини

Раннє пробудження дитини віком від 1 до 3 років – ми не з чуток знаємо про існування цієї проблеми, адже понад 20% наших співробітників зовсім недавно стали батьками. Саме завдяки ним ми зацікавилися цією темою, провели свої дослідження та готові поділитися їхніми результатами.


Як повернути спокійний сон?

Хочете зрозуміти, у чому причина раннього підйому і дізнатися, як привчити дитину рано прокидатися? Тоді дочитайте цю статтю до кінця – і ви дізнаєтесь найпростіший та найдієвіший спосіб.

Раннє пробудження? Є рішення!

Чому дитина стала прокидатися на годину раніше? Ми вирішили знайти джерело проблеми. В цьому дуже допомогло вивчення профілів лікарів сомнологів:

Ми ознайомилися з великим обсягом інформації та провели власне тестування шляхом встановлення у квартирах наших співробітників спеціального обладнання для корекції мікроклімату в приміщенні. Ми отримали задовільні результати. Але про все по порядку.

Чому дитина прокидається так рано?

Якщо дитина рано встає вранці, найімовірніше, причина криється в умовах, в яких вона знаходиться. Не кожному дорослому вдається виспатися в несприятливій для відпочинку обстановці. Куди складніше спати малюкам, адже їх сон чуйніший.
Найчастіше майбутні мами та тата не замислюються заздалегідь про те, що карапуз стане будити їх, злегка вибиваючись із режиму сну. Раннє пробудження дитини застає зненацька мам і тат, які й так порядком втомлюються від батьківських обов'язків. Саме тому нашою метою став швидкий пошук дійового рішення.
Ми взяли за основу той факт, що в спальні, де раніше було проведено ремонт, сплять 3 особи – дитина, її мама та тато. Крім того, для формування кліматичних норм у кімнаті, де спатиме карапуз, ми врахували державні будівельні норми, а також температурні норми у післяпологовій палаті, де новонароджений перебував з мамою. Там підтримують бездоганні кліматичні норми для новонародженого.

У ході свого дослідження наша команда виявила цілий перелік факторів, що провокують раннє піднесення маленького непосиди, і підібрала актуальне вирішення кожної проблеми:

1. Непридатна температура повітря у приміщенні

Такий неприємний фактор, як спека, ми усунули звичайними спліт-системами. Ми раціонально налаштовували обладнання: мінімальна допустима температура повітря – 24 °C, а максимальна – 26 °C. Такий температурний режим - підказка не тільки як продовжити сон дитини, але також як не застудитися під кондиціонером, і насолодитися довгоочікуваною прохолодою.

2. Надлишок шуму

Раніше неправильно підібраний галасливий кондиціонер може коштувати вам заповітного годинника солодкого сну. Ще одна неприємність – пульт керування кондиціонером, який видає гучні звуки, коли ви змінюєте температурний режим. Асортимент кондиціонерів та допоміжних пристроїв різноманітний. Вибрати відповідний залежно від ваших уподобань та фінансових можливостей – дуже просто. Крім того, якщо турбує вуличний шум, а в спальні досі стоїть старе вікно, рекомендуємо замінити його шумозахисним склопакетом.

3. Нестача свіжого повітря

Не дивно, що він відчувається у спальні, де дуже багато часу проводять двоє дорослих та малюк. Для вирішення проблеми нашим випробуваним були запропоновані місцеві рекуператори та припливні пристрої – автомати виведення відпрацьованого повітря та подачі свіжого до приміщення.

4. Занадто багато світла

Влітку світає рано – звідси й несподівані передчасні підйоми карапуза. Відмінне вирішення проблеми – ролети на вікна, виконані із щільної тканини, затемнена плівка або фольга для стекол. Ці засоби – надійний бар'єр від сонячного світла. Ще одна проблема, з якою ми зіткнулися, - надмірно яскрава індикаторна панель на зовнішньому блоці. Через його яскравість при нічному режимі роботи дитина прокидається. Вам допоможе налагодження інтенсивності світіння індикаторної лампи.


5. Погана вологість

Норма вологості повітря для малюка залишається однаковою протягом усього року – 55-60% – оптимальний показник для кімнати, де спить малюк. Цей показник ідеально гармонує з постійною середньою температурою 24 °C. З сухістю повітря можна боротись, застосовуючи спеціальні зволожувачі.

6. Неприємні запахи

Невдалий кулінарний експеримент, аромат багаття, що доноситься з вулиці, наявність домашньої тварини – всі ці фактори можуть будити дитину раніше. Якщо не знаєте, як продовжити нічний сон дитини, встановіть бризер. Ця компактна припливно-вентиляційна установка не просто усуне сморід або гар, що проникли в спальню, але й забезпечить приміщення свіжим повітрям.

Переваги обладнання для підтримки сприятливого мікроклімату

Завдяки зворотному зв'язку, отриманому від наших співробітників-випробуваних, ми знаємо, що домашні системи для підтримки мікроклімату мають такі переваги:
  • Гарантують тривалий та безперервний сон малюкові та його батькам.
  • Забезпечують повноцінний комфорт перебування у кімнаті.
  • Характеризуються простотою управління.
  • Різносторонньо дбають про здоров'я, зберігаючи ідеальний баланс кліматичних умов для нормальної життєдіяльності.
  • Позбавляють психологічного дискомфорту через присутність дратівливих факторів.
Організувати в себе вдома систему підтримки сприятливого мікроклімату чи ні – рішення за вами. Але слід розуміти, що від нього залежить здоровий сон вашої родини.

Комплексна послуга «Спокійний сон усієї сім'ї»

Втомилися прокидатися разом із чадом із першими променями сонця? Набридло боротися з яскравим світлом і затхлим повітрям підручними засобами?


Пропонуємо вам комплексну пропозицію «Спокійний сон усієї сім'ї».


В нього входять постачання кондиціонера та рекуператора плюс приємний бонус – жалюзі, за допомогою яких ви зможете відрегулювати освітленість у спальні.

Окрім цього – ми оперативно встановимо та налаштуємо вам це обладнання!

Ми гарантуємо найвигідніші ціни на обладнання та його монтаж! І ви не турбуватиметеся про сервіс! Наша сервісна служба завжди реагує на запити Клієнтів.


Вибирайте, яка пропозиція підійде для вашої квартири:


ВАРІАНТ 1.



Кондиціонер Daikin Emura FTXJ20MW/RXJ20M (R32) та бризер Tion Брізер 3S Standart + жалюзі в подарунок!

Рішення для приміщень площею 20 – 25 м2.

Можливий індивідуальний підбір обладнання із зазначеного модельного ряду!

Детальніше

ВАРІАНТ 2.



Кондиціонер Mitsubishi Electric Classic Inverter MSZ-HJ50VA/MUZ-HJ50VA та рекуператор Mitsubishi Electric Lossnay VL-100EU5-E + жалюзі у подарунок!

Рішення для приміщень площею 25-35 м2

Можливий індивідуальний підбір обладнання із зазначеного модельного ряду!


Детальніше

ВАРІАНТ 3.



Кондиціонер Gree U-Crown DC Inverter GWH09UB-K3DNA4F та рекуператор BLAUBERG VENTO Expert A50-1 W + жалюзі у подарунок!

Рішення для приміщень площею 15 – 25 м2.

Можливий індивідуальний підбір обладнання із зазначеного модельного ряду!
Детальніше


Мрієте про здоровий сон – час діяти!

Ви нещодавно стали батьками чи чекаєте на народження малюка? Подбайте про створення мікроклімату, сприятливого для сну. Саме від повноцінності сну багато в чому залежить здоров'я вашої дитини. Цим не можна нехтувати! Скористайтеся нашою пропозицією «Спокійний сон усієї сім'ї» зараз, щоб не стикатися з такою проблемою, як раннє пробудження дитини.

Чому ми?

9 років досвіду в сфері ОВіК

Працюємо на принципах «win-win»

Регулярно проходимо тренінги і вкладаємо отриманий досвід у кожен проект

З нами вибір обладнання – зручний, вигідний, швидкий

Більш 400 реалізованих об'єктів

Ми створюємо мікроклімат, який подобається людям

Сертифікати і ліцензії
Дозвіл на роботи Будівельна ліцензія Офіційний дилер бренду Daikin Офіційні партнери бренду Solerpalau Офіційні партнери бренду Gree Сертифікат ВентСервіс

Міста в яких ми працюємо

  1. Київ
  2. Вінниця
  3. Кіровоград
  4. Львів
  5. Харків
  6. Полтава
  7. Сумми
  8. Дніпропетровськ
  9. Івано-Франківськ
  10. Запоріжжя
  11. Миколаїв
  12. Одеса
  13. Чернігів
  14. Чернівці
  15. Житомир
  16. Тернопіль
  17. Луцьк
  18. Рівно
  19. Хмельницький
  20. Мукачево
  21. Ужгород
У вас залишились запитання?
Замовте безкоштовно: консультацію, проектне рішення, розрахунок вартості
Надіслати
Вам була корисна ця стаття?
Так
Ні
Потрібна консультація спеціаліста?
Зв'яжіться з нами, наш спеціаліст відповість на ваші запитання
Замовити дзвінок
Ми хочемо проконсультувати вас
Обов'язкове поле
Обов'язкове поле

Підписатися на розсилку

Допомога
Допомога
Об'єкти
Рубрики
Послуги